Neler Yeni

Oyuncu kulaklığı alicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gökdeniz KARAKAŞ
Arkadaşlar merhaba, 1.5k civarı bir bütçem var, oyuncu kulaklığı arıyorum. Daha önceden de bu konu hakkında başlık açmıştım ama hâlâ bir karara varamadım. Cuma günü Cloud 2, Blackshark v2 ve Arctis 3 denedim Mediamarkt'ta, Cloud 2 gayet rahattı, Steelseries de iyiydi ama Blackshark v2 kulaklarımı falan baya ağrıttı. Şimdi karar veremedim ne alayım diye. Cloud 2 sorunsuz olsa dicem alıp geçeyim ama mikrofonu kötü deniyor ve dip ses konusu hakkında sıkıntısı olduğundan bahsediliyor. Blackshark alsam desem ağrıtıyor, acaba zamanla düzelir mi diye emin olamadım. Steelseries o fiyata değmez diyolar. Valla tükendim la artık, napicam şaşırdım.d Hangisini önerirsiniz, deneyimleyen arkadaşların önerileri çok değerli. Ya da başka önerileriniz varsa da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair Void RGB elite hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Cloud 2'den Cloud Core Wireless'e geçtim. Ses konusunda hiç bir farka rastlamadım. (Genelde fps oyunları oynuyorum.) Farkı cloud 2'den biraz daha az ses veriyor. Onun dışında gayet rahat ve wireless tabii ki. 1-2 haftaya yine indirime girer diyorum. 1100-1200 bandında alınabilir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar merhaba, 1.5k civarı bir bütçem var, oyuncu kulaklığı arıyorum. Daha önceden de bu konu hakkında başlık açmıştım ama hâlâ bir karara varamadım. Cuma günü Cloud 2, Blackshark v2 ve Arctis 3 denedim Mediamarkt'ta, Cloud 2 gayet rahattı, Steelseries de iyiydi ama Blackshark v2 kulaklarımı falan baya ağrıttı. Şimdi karar veremedim ne alayım diye. Cloud 2 sorunsuz olsa dicem alıp geçeyim ama mikrofonu kötü deniyor ve dip ses konusu hakkında sıkıntısı olduğundan bahsediliyor. Blackshark alsam desem ağrıtıyor, acaba zamanla düzelir mi diye emin olamadım. Steelseries o fiyata değmez diyolar. Valla tükendim la artık, napicam şaşırdım.d Hangisini önerirsiniz, deneyimleyen arkadaşların önerileri çok değerli. Ya da başka önerileriniz varsa da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair Void RGB elite hakkında ne düşünüyorsunuz?
mh752 yada mmx100 al. kablosuz istersen razer barracuda x. tek amaç fps oyunlarıysa cloud 2 zirve tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gökdeniz KARAKAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mh752 yada mmx100 al. kablosuz istersen razer barracuda x. tek amaç fps oyunlarıysa cloud 2 zirve tabii ki.
FPS, Mmorpg, discord, valo, LoL ve bir ton şey daha. Kısacası bilgisayarla profesyonel müzik işi harici her şeyi yapıcam. Mikrofonu, konforu, sesi düzgün bi kulaklık istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,227
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom