Neler Yeni

oyuncu kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor kendim yapam şansım varmı

peNia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nazım koç
herkese merhabalar kulaklığım gamepower kizaru her şey normal devam ediyordu ama bi anda kulaklığın solundan ses gitti sadece sağ tarafından geliyor , şimdi napmam gerekiyor söksem kendim yapabilirmiyim yoksa tamirciye götürüp para mı vermem gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

şahin doğan

80+ Platinum
Farklı USB'lerde veya PC'de denedin mi ?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
herkese merhabalar kulaklığım gamepower kizaru her şey normal devam ediyordu ama bi anda kulaklığın solundan ses gitti sadece sağ tarafından geliyor , şimdi napmam gerekiyor söksem kendim yapabilirmiyim yoksa tamirciye götürüp para mı vermem gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Böyle bir şey yaşamadım ama yazılımını indirip oradan ayarlarla oynarsan düzelme şansı var.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
garantiye versen daha iyi olmazmı dostum

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

peNia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nazım koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
garantisi bitti galiba firmaya yazdım diyoki siz gönderin sorunu ne varsa kargo ücreti sizden biz sorunu belirleyip fiyat verip size geri göndercez sonra onay verirseniz geri yollayın dşyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim benim nasıl imkansız gelmiyor işte
Patlak hoparlörden de tepki alabilirsiniz. Muhtemelen kablolarda bir sıkıntı vardır. Dediğim gibi yazılımını indirip baktınız mı? Ondan önce kulaklığa herhangi bir zarar vermediğinize emin misiniz durup dururken gitti yani ses sol kulaktan?

peNia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nazım koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Patlak hoparlörden de tepki alabilirsiniz. Muhtemelen kablolarda bir sıkıntı vardır. Dediğim gibi yazılımını indirip baktınız mı? Ondan önce kulaklığa herhangi bir zarar vermediğinize emin misiniz durup dururken gitti yani ses sol kulaktan?
yazılımı denedim fakat yine olmadı assassin creed oyununa giriş yapıyordum oyun açılınca bi anda sol taraftan ses gitti
.güzel kardeşim kulaklığa neden zarar vereyim

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
yazılımı denedim fakat yine olmadı assassin creed oyununa giriş yapıyordum oyun açılınca bi anda sol taraftan ses gitti
.güzel kardeşim kulaklığa neden zarar vereyim
Kulaklığa neden zarar vereyim değil, yanlışlıkla olmuş olabilir düşmüş vs. Vibration tuşunuzda sıkıntı olabilir bir şarkı açıkken o tuşa sürekli basıp durun herhangi bir değişiklik olup olmadığını yazın. (Tuş görevini-yapmıyor- gibi)

peNia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nazım koç
Kulaklığa neden zarar vereyim değil, yanlışlıkla olmuş olabilir düşmüş vs. Vibration tuşunuzda sıkıntı olabilir bir şarkı açıkken o tuşa sürekli basıp durun herhangi bir değişiklik olup olmadığını yazın. (Tuş görevini-yapmıyor- gibi)
çalışıyor dostum. herşeye baktım her şey normal çalışıyor ,sadece kulaklığın solundan ses gelmiyor

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
çalışıyor dostum. herşeye baktım her şey normal çalışıyor ,sadece kulaklığın solundan ses gelmiyor
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz kulaklığı?-
Kabloyla oynamayı denediniz mi?

Top Bottom