https://www.itopya.com/viewsonic-27...-hdr10-freesync-qhd-ips-gaming-monitor_u25403 şundan bahsediyorum7kya itopyada 2k 170hz monitör indirime girmişti ona bakın isterseniz
Bütçe 6 7k arası IPS ve 165hz ve üzeri olması önceliğimdir. Her türden oyunu oynarım önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe aşıyor hocam hem 6700xt 2k için çokta iyi değil7kya itopyada 2k 170hz monitör indirime girmişti ona bakın isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/viewsonic-27...-hdr10-freesync-qhd-ips-gaming-monitor_u25403 şundan bahsediyorum
yok hocam bütçenizi aşmıyor sepette indirim var 7000tlye iniyor sitede 8800 yazdığına bakmayınBütçe aşıyor hocam hem 6700xt 2k için çokta iyi değil
Yani hocam şöyle bir şey aklıma geldi. Sanırım bunun fiyatı pivot özelliğinin kısıtlı olmasından kaynaklı düşük. Bunu alsam yaninada 2k civarında monitör standı alsam? İyi olurmu.Asus TUF Gaming VG249QL3A Monitör
Asus TUF Gaming VG249QL3A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Peki hocam RX 6700 2k için nasıldır?yok hocam bütçenizi aşmıyor sepette indirim var 7000tlye iniyor sitede 8800 yazdığına bakmayın
6700 pek yeterli değil fakat 6700xt 2k için yeterli olur diye düşünüyorum biraz da ne beklediğinize bağlıYani hocam şöyle bir şey aklıma geldi. Sanırım bunun fiyatı pivot özelliğinin kısıtlı olmasından kaynaklı düşük. Bunu alsam yaninada 2k civarında monitör standı alsam? İyi olurmu.
Peki hocam RX 6700 2k için nasıldır?
6700 var hocam bende, aslında oynadığım oyunlar hiç ağır değil gta5 vb. Ama bazen rdr2 felan açıyorum.6700 pek yeterli değil fakat 6700xt 2k için yeterli olur diye düşünüyorum biraz da ne beklediğinize bağlı
Bütçe 6 7k arası IPS ve 165hz ve üzeri olması önceliğimdir. Her türden oyunu oynarım önerilerinizi bekliyorum.
Pivot özelliği ve 2k için şuna bakabilirsiniz...Yani hocam şöyle bir şey aklıma geldi. Sanırım bunun fiyatı pivot özelliğinin kısıtlı olmasından kaynaklı düşük. Bunu alsam yaninada 2k civarında monitör standı alsam? İyi olurmu.
Peki hocam RX 6700 2k için nasıldır?
aman hocam başında game olan markalardan uzak durun hepsi çin malı satıyor çok kalitesizlerGameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com