Oyuncu/Normal Klavye Önerisi

Dostum artık dalga geçmeye başladın. Lütfen bilgi vereceksen ver vermeyeceksen konudan çık. Klavyelerin satıcısı misin?
? Yardım etmek de suç oldu :D Siyah mı farklı renkler de olur mu diye soruyorum gidin ne alıyorsanız alın :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
Dostum artık dalga geçmeye başladın. Lütfen bilgi vereceksen ver vermeyeceksen konudan çık. Klavyelerin satıcısı misin?
Hocam forumlar böyle insanlar kullanmadığı ürün hakkında bile gereğinden fazla yorum yapıyor sırf yazı yazabilmek için, sen numpad olsun istersin cevap olarak bin tane numpade gerek yok yazan çıkar :D

• Beğen
Reaksiyonlar: iamx
Abi mühendisim programlara veri giriyorum. Numpad olsun diyorum, benim için kolaylık diyorum adam alışırsın diyor. Abi ben alışmak istemiyorum. Bana numpad daha kolay. Neden inat ediyorsun ki? Konuya yeni gelen arkadaşlar bir öneri yaparsa sevinirim. Amacımı anladınız umarım. Hem iş hayatında hem de oyun oynarken kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Logitech G213 almamın sebebi de klasik klavye tasarımı olmasıydı. Yoksa işte aradığım klavye diyerek almadım.

Bilgilendirme: Redragon K556 satın aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,290
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri