Neler Yeni

Oyuncu Odalarının maliyeti nedir?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Eğer herşeyi bir şirkete yaptıracaksan 100k civarı tutar.

Bir iç mimar ile konuşup proje çizer, dışarıdan alçıpan ve elektrikçi tutup bu projeye göre çizdirirsen ve diğer şeyleri sen alırsan 80 falan

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inanılmaz deişken :D elbecerine yeteneğine göre binde olur yüz binde
Eğer herşeyi bir şirkete yaptıracaksan 100k civarı tutar.

Bir iç mimar ile konuşup proje çizer, dışarıdan alçıpan ve elektrikçi tutup bu projeye göre çizdirirsen ve diğer şeyleri sen alırsan 80 falan
Çok pahalıymış ya🙃 en iyisi masanın kenarlarına bitane LED alırım.

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
tabii ki ama bu iş birazcık "Oyuncu" kelimesinin ekstra pahalı olmasıyla alakalı. Normalde bir berber 100 Lira ise Damat tıraşı olduğun zaman 1500 lira alıyor. Yani normalde odanı güzelce boyatsan led taktırsan 5000-6000 tutacak bir işleme oyuncu odası adı altında 80k-100k lar havada uçuşuyor. Ben daha yeni sıfırdan ev içi dizdim, baştan sona boyattım beyaz eşya aldım, tv aldım. Yine de söylenen rakamlar kadar tutmadı mesela örnek.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak

Bu tip oyuncu odaları oyuncu koltuğu, bilgisayar, monitör vb. Hariç bu odalar ne kadar tutar?

Şimdiden teşekkürler.

yanlış kategoride konu açtıysam kusura bakmayın.
Kanki tamamen tercih meselesi yavaş yavaş parça parça alırsan sonradan pişman olmazsın önce koltuk alırsın mouse klavye masa rgb döşersin hepsini bir anda yapma sonradan memnun kalmazsın bazı şeylerden

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
tabii ki ama bu iş birazcık "Oyuncu" kelimesinin ekstra pahalı olmasıyla alakalı. Normalde bir berber 100 Lira ise Damat tıraşı olduğun zaman 1500 lira alıyor. Yani normalde odanı güzelce boyatsan led taktırsan 5000-6000 tutacak bir işleme oyuncu odası adı altında 80k-100k lar havada uçuşuyor. Ben daha yeni sıfırdan ev içi dizdim, baştan sona boyattım beyaz eşya aldım, tv aldım. Yine de söylenen rakamlar kadar tutmadı mesela örnek.

Ben şahsen kendim yaptım, tanıdık alçıpan ı vardı kendimde elektrik işlerini hallettim 5k tuttu okadarda olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617