Herkese merhaba bilgisayaramı yeni aldım fakat çok sevdiğim bir oyunun lite versiyonu var steamdan indirdim fakat her şeyi açmam için bir dosya atmam gerekiyor.Bu crack kadar zararlı mıdır ve ya bilgisayarıma zarar verir mi?
" Crack kadar zararlı " diye bir tanım yok hocam, içinde zararlı olan her şey bilgisayarınıza her türlü zararı verir. Guvenmediginiz dosyaları indirmeyin.Herkese merhaba bilgisayaramı yeni aldım fakat çok sevdiğim bir oyunun lite versiyonu var steamdan indirdim fakat her şeyi açmam için bir dosya atmam gerekiyor.Bu crack kadar zararlı mıdır ve ya bilgisayarıma zarar verir mi?
Hayır hocam kariyer modunu açmak için.ban yememek için yapıyorsun ama her türlü yeme ihtimalin var
hocam tarattım virüs totale bir şey çıkmadı kasperskyde var sistemimde." Crack kadar zararlı " diye bir tanım yok hocam, içinde zararlı olan her şey bilgisayarınıza her türlü zararı verir. Guvenmediginiz dosyaları indirmeyin.
pes 2021.hangi oyun hocam
hocam pes 2021 ben yapıyodum hiç problem yaşamadım online falanda oynuyodum ama pes 2021 lite steamdan kaldrıldı diye biliyorumpes 2021.
"Crack kadar zararlı" ve "crack zararlı" tanımları ikisi de cahillikten kaynaklıdır. Kaynak güvenilirse crack zararlı değildir. False-Positive'dir.
eskiden kalma hocam hesabımda.hocam pes 2021 ben yapıyodum hiç problem yaşamadım online falanda oynuyodum ama pes 2021 lite steamdan kaldrıldı diye biliyorum
hocam pc yeni baya para ödedik ondan korkuyorum.korkunun ecele faydası yok bir sürü bypass yaptım bir şey olmadı olursa da en fazla pcne girerler
hocam valla indirdim kasperskye tarattım sorun çıkmadı en kötü format atarım.bilgisayarın bozulmaz yani en fazla format atarsın olur biter merak etme