Neler Yeni

Oyunlara bypass yapma bilgisayara zarar verir mi?

Dxqwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yis
Herkese merhaba bilgisayaramı yeni aldım fakat çok sevdiğim bir oyunun lite versiyonu var steamdan indirdim fakat her şeyi açmam için bir dosya atmam gerekiyor.Bu crack kadar zararlı mıdır ve ya bilgisayarıma zarar verir mi?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,702
İsim
Fatih
Herkese merhaba bilgisayaramı yeni aldım fakat çok sevdiğim bir oyunun lite versiyonu var steamdan indirdim fakat her şeyi açmam için bir dosya atmam gerekiyor.Bu crack kadar zararlı mıdır ve ya bilgisayarıma zarar verir mi?
" Crack kadar zararlı " diye bir tanım yok hocam, içinde zararlı olan her şey bilgisayarınıza her türlü zararı verir. Guvenmediginiz dosyaları indirmeyin.

Dxqwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ban yememek için yapıyorsun ama her türlü yeme ihtimalin var
Hayır hocam kariyer modunu açmak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

" Crack kadar zararlı " diye bir tanım yok hocam, içinde zararlı olan her şey bilgisayarınıza her türlü zararı verir. Guvenmediginiz dosyaları indirmeyin.
hocam tarattım virüs totale bir şey çıkmadı kasperskyde var sistemimde.

Ysuflix

80+ Gold
hangi oyun hocam

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
"Crack kadar zararlı" ve "crack zararlı" tanımları ikisi de cahillikten kaynaklıdır. Kaynak güvenilirse crack zararlı değildir. False-Positive'dir.

Ysuflix

80+ Gold

Dxqwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Crack kadar zararlı" ve "crack zararlı" tanımları ikisi de cahillikten kaynaklıdır. Kaynak güvenilirse crack zararlı değildir. False-Positive'dir.
1676822953436.png

hocam ben anlamıyorum bu false pozitif mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pes 2021 ben yapıyodum hiç problem yaşamadım online falanda oynuyodum ama pes 2021 lite steamdan kaldrıldı diye biliyorum
eskiden kalma hocam hesabımda.

Gold HACK

80+
korkunun ecele faydası yok bir sürü bypass yaptım bir şey olmadı olursa da en fazla pcne girerler

Top Bottom