Neler Yeni

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
hesabı sat bırak

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu hastalık değil şımarıklık/çocukluk. Paranın kıymetini öğrenmeni tavsiye ederim. O zaman kurtulursun.
Paranın kıymetini halihazırda biliyorum kredi kartıyla harcama yaptığımdan para su gibi akıp gitse dahi fark edemiyorum sorunum buydu zaten oyundaki para birimi gerçek para dışında bir şey olunca fiyat algımı yitirdim kısacası normal şartlarda tutumlu bir insanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesabı sat bırak
satmadan bırakmaya karar verdim ilerde harcamalarımı kontrol edebileceğim noktaya geldiğinde tekrar başlamayı istiyorum oyunu vesaire de sildim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir bağımlılık başka bağımlılıkla son bulur farklı bağımlılık edineceksin. Ama 15 bin lira rekabetçi oyuna vereceğine git oyun al hem sonsuza kadar senin olur hemde kafan atar indirir oynarsın. 15 bin TL de nerden baksan 420 430 dolar yapar 3 ayda 2 tane 3 A oyun 20 30 tane de 3 a olmayan oyun rahat alırsın (Steam için bahsediyorum).
steam da oyunları size vermiyor o sıkıntı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hamka
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara attığım parayla beraber bakıyorum bi anda param bitmiş ay ortasında. Bunu aşmak için neyi önerirsiniz? Tek oynadığım oyun Mobile Legends. Direkt olarak silmeli miyim yoksa kontrole mi uğraşmalıyım? Yeni gelen herhangi bir şeyi almadığımda geriye düşmüşlük hissi oluşuyor üzerimde bunu nasıl aşabilirim yardım edebilir misiniz?
hızlı çözüm sana sağlam bir dayak atmak babandan yardım alabilirsin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
bende aynı geride kalmışlık hissini battle royale oyunlarda bp kasmayınca hissediyordum hayatımdan bp li oyunları çıkardım çok rahatım şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,968
Üyeler
160,918
Son üye
kar03
Top Bottom