Neler Yeni

oyunlarda 15-20 saniyelik fps kaybı

denizhanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
denizhan
oyunlarda 15-20 saniyelik 100 olan fps im 20-25 civarlarında geziyor bende valorant destek kısmına yazmıştım bana geri dönüş yaptıklarında ekran kartını silip yeniden yüklemek yardımcı olablir tarzı bir mesaj geldi sizce yardımcı olurmu boşuna silip yeniden kurmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
oyunlarda 15-20 saniyelik 100 olan fps im 20-25 civarlarında geziyor bende valorant destek kısmına yazmıştım bana geri dönüş yaptıklarında ekran kartını silip yeniden yüklemek yardımcı olablir tarzı bir mesaj geldi sizce yardımcı olurmu boşuna silip yeniden kurmiyim?
Hocam sistem özelliklerini yazar mısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
tabii ki

ekran kartı ndivia geforce 740m
işlemci i5 4. nesil :(
8gb ram
Hocam çözüm Laptop fan temizliği arkasını açıp temizleyin. Driver silip kurmanız işe yaramıyacaktır.

denizhanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çözüm Laptop fan temizliği arkasını açıp temizleyin. Driver silip kurmanız işe yaramıyacaktır.
ama mesela valorant oynarken güç planını yüksek performans da başlatırsam fps kaybı yaşamıyorum ama gta 4 de ne yaparsam yapayım kayıp yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
ama mesela valorant oynarken güç planını yüksek performans da başlatırsam fps kaybı yaşamıyorum ama gta 4 de ne yaparsam yapayım kayıp yaşıyorum
Hocam çünkü sistem ısınıyor soğumak için FPS sabitliyor. Hatta oyunu ne kadar uzun süre oynarsanız o kadar sık olucak oyun içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek çözüm fanı temizlemek.

denizhanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam teşekkür ediyorum Allah a emanet :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,932
Üyeler
167,024
Son üye
Arezz
Top Bottom