Neler Yeni

Oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
elgin arslan
Arkadaşlar driverlarım güncel ama çoğu oyunda ani fps düşüşleri yaşıyorum bunun sebebi nedir sistemi ilk aldığım zamanda hiç böyle olmuyordu özellikler şunlar : SAPPHIRE RX 570 ITX 4GB E.K. AMD R3 1200 AF 240GB SSD 500GB HDD 8 GB 3000MHZ RAM GIGABYTE A320M (sistemi alalı 3 ay taş çatlasın 4 ay oldu)

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar driverlarım güncel ama çoğu oyunda ani fps düşüşleri yaşıyorum bunun sebebi nedir sistemi ilk aldığım zamanda hiç böyle olmuyordu özellikler şunlar : SAPPHIRE RX 570 ITX 4GB E.K. AMD R3 1200 AF 240GB SSD 500GB HDD 8 GB 3000MHZ RAM GIGABYTE A320M
8gb ram oynadığın oyunda yetersiz kalmış olabilir

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Arkadaşlar driverlarım güncel ama çoğu oyunda ani fps düşüşleri yaşıyorum bunun sebebi nedir sistemi ilk aldığım zamanda hiç böyle olmuyordu özellikler şunlar : SAPPHIRE RX 570 ITX 4GB E.K. AMD R3 1200 AF 240GB SSD 500GB HDD 8 GB 3000MHZ RAM GIGABYTE A320M
sıcaklıktan dolayı olabilir ama rx570 ve 1200af iğrenç bir sistem olmuş 1200af rx570e yetersiz geliyor olabilir %100 kullanılınca da aşırı ısınıp kasma gibi durumlara neden olabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Hangi oyunlarda oluyor?
Bütün oyunlarda mı oluyor?
Sıcaklık probleminiz var mı?
Güç planınızın yüksek performansta olduğundan emin misiniz?
Virüs olmadığından emin misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
elgin arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklıktan dolayı olabilir ama rx570 ve 1200af iğrenç bir sistem olmuş 1200af rx570e yetersiz geliyor olabilir %100 kullanılınca da aşırı ısınıp kasma gibi durumlara neden olabiliyor
Sıcaklığı nasıl düzeltebilirim ekran kartı belli bir sıcaklığa geldiğinde fanları çalıştırıyor onunla alakalı olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyunlarda oluyor?
Oynadıklarımı yukarı yazdım sıcaklıktan pek emin değilim ama hatrı sayılır derecede ısınıyor virüs olmadığından eminim kaspersky kullanıyorum güç kaynağı 500 watt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyunlarda oluyor?
Ve evet çoğu oyunda oluyor kardeşimin oynadığı roblox minecraft gibi oyunlar hariç

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Ne olur ne olmaz bilgisayarınızı hızlı tarama ve tam tarama ile taratın. Ekran kartı fanlarını program üzerinden manuele açabilirsiniz. Böylece az ısınır ama çok az ses yapar. Ben manuel %50 hızında kullanıyorum 68 derece üzerine çıktığını görmedim. Bilgisayarı temizlemediyseniz temizlemenizi tavsiye ederim. Yine devam ediyorsa yazabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
elgin arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne olur ne olmaz bilgisayarınızı hızlı tarama ve tam tarama ile taratın. Ekran kartı fanlarını program üzerinden manuele açabilirsiniz. Böylece az ısınır ama çok az ses yapar. Ben manuel %50 hızında kullanıyorum 68 derece üzerine çıktığını görmedim. Bilgisayarı temizlemediyseniz temizlemenizi tavsiye ederim. Yine devam ediyorsa yazabilirsiniz.
Manuele nereden alınıyor bilmiyorum pc yi maksimum 2 haftada bir temizliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,540
Üyeler
168,796
Son üye
marlonwxst
Top Bottom