WörWind
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,572
- İsim
- Cole Palmer
- İlgilendiği Kategoriler
- Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar uzun süredir yaşıyorum bu problemi nasıl desem genelde oyunlarda karakterin saçları yanları gibi yerler pikselleşiyor bence sorun ya monitörde ya ekran kartında onu da tam anlayamadım sizce ne olabilir ya da bunun bir çözümü var mı? Monitörüm 27 inç 1080p va panel acaba bunun va panelle alakası olabilir mi çünkü internet kafeye gittiğim zamanlarda da 27 inç 1080p monitörlerde oynuyorum fakat böyle bir sorun olmuyor muhtemelen onların paneli farklı ya da dediğim gibi ekran kartı ile alakalı. Elimde olsa ekran kartını başka bir monitöre bağlamak isterdim ama maalesef öyle bir şansımda yok anca TV'ye bağlayabilirim ama ondan da pek anlaşılmaz bence. Ayrıca ekran kartım RX 6600. Monitörden dolayı olması bana daha yüksek ihtimal geliyor çünkü arkadaşımda aynı özelliklere sahip bir monitör kullanıyor sadece paneli farklı IPS panel onun dışında ekran kartımız aynı. Fotoğraflarda karakterin saçlarına kıyafetine iyi bakın daha çok belli oluyor. Monitör https://www.epey.com/monitor/dell-s2721hgf.html bu.
Ekler
Son düzenleme: