Oyunlarda neden türkçe dil desteği yok

Bu yüzden hala gta5 türkçe dil desteğine sahip değil değil mi ?
Emin ol Türkiye'ye yatırım yapmak zarara sokardı Rockstar'ı. Yerelleştirme yapmak o kadar basit değil maliyetli.

Övünerek söylüyor ya bir de matah bir şey yapıyormuş gibi.

Forum kurallarına uymak adına laf etmiyorum ama umarım içimden söylediklerimi duyuyorsundur emek düşmanı hırsız kardeş.
Sana sadece gülüyorum😁 sizin gibi insanlar küfürden başka bir şey bilmez zaten.

Çünkü crack kullanan çok kişi var para birimimizin değersizliğinden dolayı insanlar cracklere yöneliyor ve orijinal almıyorlar.

"Sizin gibi insanlar" derken? Kendinin bir hırsız olduğunun farkında mısın bunu söyleyip başkasına çamur atarken pek zeki arkadaşım?
Ben zeki olduğumu iddia etmiyorum. 17 yaşımdayım ve maalesef Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. MAALESEF.

beyler sorum açık ve net Oyunlarda neden türkçe dil desteği yok firmalar o yamanın ücretinin kaç ve kaçını kazanıyorlar uğraşmamak için deseler harhangibi bir amatör çeviri ekibine türkiyede 3000 TL ateşleseler kabul edilir zaten bunlar bu işi keyfine yapmıyor mu hem keyif alacağım hem para düşüncesiyle direkt girişirler bu işe dublajında çok maliyeti olduğunu düşünmüyorum profösyönel bir dublaj ekibine max 50K verseler türkiyede hangi ekip yapmaz bunu?
konu şöyle aklıma geldi epıck games controlu verdi,bende ingilizcesi olan birisi değilim yazdım tr yama indir diye indirdim o an kafama geldi bu soru tekrardan
bana söyleyin dostlar bu adamlar 100binlerce satmıyormu oyunları tr dil getirseler ne kaybederler belki 100bin olan satışları 200-300 bile olabilir
bir parantez açayım diyelim kar etmedikleri için getirmiyorlar peki getiren nasıl getiriyor cdprojekt red,riot games,epik games,şimdi saymayayım ama birsürü firma var oyunlarına türkçe getiren
bir sorum daha olacak firmaları türAlıntıyı görüntülekçe dil getirmeleri için nasıl ikna edebiliriz?
Oyun fiyatları pahalı geldiği için korsan kullanım çok fazla, korsan kullanmayanlar da indirim beklemek zorunda kalıyor genelde. Paramız değersiz olduğu için de bizim ülkemizden kazançları az oluyor. Bu yüzden masraf yapmıyorlar dil desteği için. Ama ülkemizde de git gide satışların arttığı için daha çok Türkçe oyun görmeyi umuyorum.

beyler sorum açık ve net Oyunlarda neden türkçe dil desteği yok firmalar o yamanın ücretinin kaç ve kaçını kazanıyorlar uğraşmamak için deseler harhangibi bir amatör çeviri ekibine türkiyede 3000 TL ateşleseler kabul edilir zaten bunlar bu işi keyfine yapmıyor mu hem keyif alacağım hem para düşüncesiyle direkt girişirler bu işe dublajında çok maliyeti olduğunu düşünmüyorum profösyönel bir dublaj ekibine max 50K verseler türkiyede hangi ekip yapmaz bunu?
konu şöyle aklıma geldi epıck games controlu verdi,bende ingilizcesi olan birisi değilim yazdım tr yama indir diye indirdim o an kafama geldi bu soru tekrardan
bana söyleyin dostlar bu adamlar 100binlerce satmıyormu oyunları tr dil getirseler ne kaybederler belki 100bin olan satışları 200-300 bile olabilir
bir parantez açayım diyelim kar etmedikleri için getirmiyorlar peki getiren nasıl getiriyor cdprojekt red,riot games,epik games,şimdi saymayayım ama birsürü firma var oyunlarına türkçe getiren
bir sorum daha olacak firmaları türAlıntıyı görüntülekçe dil getirmeleri için nasıl ikna edebiliriz?
Çünkü az oyun alan bir ülkeyiz ve önemli bir ülke değiliz.

Ben zeki olduğumu iddia etmiyorum. 17 yaşımdayım ve maalesef Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. MAALESEF.
Crack oyunlarla cesurca vakit öldürmek yerine vaktini daha verimli harcarsan, cümle sonundaki "MAALESEF" kısmından kurtulabilirsin.

Emin ol Türkiye'ye yatırım yapmak zarara sokardı Rockstar'ı. Yerelleştirme yapmak o kadar basit değil maliyetli.
Dediklerinizden bir şey anlamıyorum hazır türkçe yamayı firmaya attılar firma kabul etmedi.
Oyuna hazır yamayı eklemek veya kontrol edip eklemek gerçekten çok maaliyetli olmalı 150m civarı satmış olmasına rağmen.
Ayrıca gta5 i çoğu kitle aldı yani en azından adam gidip popüler olmayan oyunları almıyorken crackli oynuyorken gta 5i orjinal oynayan sayı fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri