- Reaksiyon skoru
- 19
bugun fiber takıldı 960 mb alıyorum 1 jıt pıng valorantta 12 pıng alıyorum bazıları 8 9 alıyor dusurme sansımız varmı
hocam öyle demeyin 1ms disi oynanmaz gercekten ben 6 7 ping alinca fena rage geciriyorum annem babam zor tutuyor beni. ping dusurmek icin evdeki misafirleri vs evden disari atin. komsunun internet sifresini isteyin gece anne baba yatarken onlarin tleefonlarini komsunun internetine baglayin. valo oynarken kendi telefonunuzu 3 kere koli bandiyla bantlayinki radyasyon sacip 1 ms almanizi engellemesin. iyi forumalr.düşürsen ne işine yarayacak merak ettim
şaka maka düşüremiyoz mu abi ya ben 12 almak istemiyorum bari 10 tam sayı olsun o konularda gıcığım fiberden önce 20 tam alıyordum sabithocam öyle demeyin 1ms disi oynanmaz gercekten ben 6 7 ping alinca fena rage geciriyorum annem babam zor tutuyor beni. ping dusurmek icin evdeki misafirleri vs evden disari atin. komsunun internet sifresini isteyin gece anne baba yatarken onlarin tleefonlarini komsunun internetine baglayin. valo oynarken kendi telefonunuzu 3 kere koli bandiyla bantlayinki radyasyon sacip 1 ms almanizi engellemesin. iyi forumalr.
daha hızlı reaksion olmaz mıdüşürsen ne işine yarayacak merak ettim
hiçbir şey değişmeyecektir sadece sayı değişirdaha hızlı reaksion olmaz mı
Senle alakası yok , sunucular ile alakası var. Evini sunucunun yanına taşır isen ping değerin düzelirbugun fiber takıldı 960 mb alıyorum 1 jıt pıng valorantta 12 pıng alıyorum bazıları 8 9 alıyor dusurme sansımız varmı
hiçbir fark hissetmeyeceksin inan bana. tilt oluyorsan ping degerini kapatabilrisin. iyi gunler hocamşaka maka düşüremiyoz mu abi ya ben 12 almak istemiyorum bari 10 tam sayı olsun o konularda gıcığım fiberden önce 20 tam alıyordum sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha hızlı reaksion olmaz mı
9 ping neyine yetmiyor zihniyetini ben 40 MS aliyorum bu tamamen oyunun tr de sunucusu olmamasıbugun fiber takıldı 960 mb alıyorum 1 jıt pıng valorantta 12 pıng alıyorum bazıları 8 9 alıyor dusurme sansımız varmı
9 ping almıyom ki 12 ping alıyorum9 ping neyine yetmiyor zihniyetini ben 40 MS aliyorum bu tamamen oyunun tr de sunucusu olmaması
Gayet normal güzel bir değer bende 16 alıyorum yeterli bir yıl önceye kadar 40msle oynuyordum orda bile iyiydi9 ping almıyom ki 12 ping alıyorum
peki şey diyeceğim turknet bugun fiber bağladı modem getirdi ek ücret ödemiyeceğim değil mi 700 tl ödüyoruz aylık zaten canlı destekte ek ücret alınmayacak vb demiştiGayet normal güzel bir değer bende 16 alıyorum yeterli bir yıl önceye kadar 40msle oynuyordum orda bile iyiydi
yok hocam ek ucret talep etmiyorlarpeki şey diyeceğim turknet bugun fiber bağladı modem getirdi ek ücret ödemiyeceğim değil mi 700 tl ödüyoruz aylık zaten canlı destekte ek ücret alınmayacak vb demişti