Neler Yeni

oyunlarda takılma yaşıyorum nasıl düzeltirim (AMD)

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
arkadaşlar merhaba oyunalarda takılma yaşıyorum ve sebebini bilmiyorum oynadığım oyun ise dead by daylight bu oyunda sürekli takılmalar oluyor BİOS ayarlarından FTPM de kapalı ama bana mısın demedi sizler bana nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba .Ekran kartım 6750 xt işlemci 5600 güç kaynagı 650 waat

predator

80+ Silver
Ram tek kanal mı? ekran çözünürlüğünüz nedir? format atmayı denediniz mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
arkadaşlar merhaba oyunalarda takılma yaşıyorum ve sebebini bilmiyorum oynadığım oyun ise dead by daylight bu oyunda sürekli takılmalar oluyor BİOS ayarlarından FTPM de kapalı ama bana mısın demedi sizler bana nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba .Ekran kartım 6750 xt işlemci 5600 güç kaynagı 650 waat

Biosda resize bar açık mı ?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 kanal

Sıfırdan temiz kurulum yaptım 2 k oynuyorum

resize bar kapatıp denermisin, bende takılma sebebi olmuştu o ayar.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim

Biosda resize bar açık mı ?
Nasıl duzeltebilirim yani 120 FPS sabit oluyor bazen gpu birden düşüyor belki o yüzden diyeceğim ama çözümü bilmiyorum 1 aydır bulamadım çözümü tek umudum bura kaldı

resize bar kapatıp denermisin, bende takılma sebebi olmuştu o ayar.
Performans kaybı olur değil mi kapatirsam ayrıca kapatacağım belki sorunum çözülür şu an yemek yiyorum 15 dk sonra deneyeceğim dediğinizi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Nasıl duzeltebilirim yani 120 FPS sabit oluyor bazen gpu birden düşüyor belki o yüzden diyeceğim ama çözümü bilmiyorum 1 aydır bulamadım çözümü tek umudum bura kaldı

Performans kaybı olur değil mi kapatirsam ayrıca kapatacağım belki sorunum çözülür şu an yemek yiyorum 15 dk sonra deneyeceğim dediğinizi

Resize bar çok performansa etkisi olmaz bence hani hissetmessin. Ki zira takılmayı çözme ihtimali var bu durumda mantıklı hareket olur.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Resize bar çok performansa etkisi olmaz bence hani hissetmessin. Ki zira takılmayı çözme ihtimali var bu durumda mantıklı hareket olur.
Tamam deniyor birazdan

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim

resize bar kapatıp dene sonra düzelirse haber et

Hocam dediğinizi yaptım ama pek faydası olmadı oyunun başlarında takılma micro şekilde oluyor sonra düzeliyor ardından mesela yaratık peşinden koşarken veya motor tamir olduğu zaman FPS dip yapıyor sonra yükseliyor ayrıca bunlardan başka birde resim bıraktım belki yardımcı olur veya video çekip atsam daha iyi anlarsınız ama bakalım sorun çözülmez ise son çare olarak onu da denerim

Başka ne yapabilirim bu arada

Ekler

• IMG20240128164916.jpg
    IMG20240128164916.jpg
    3.5 MB · Hit: 33
Son düzenleme:
Top Bottom