Neler Yeni

Oyunlardan atma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
Ramlerim 2133 mhz de çalışıyordu. Bende 3200mhz yaptım. Şimdi durduk yere oyunlardan atıyor. Şuanda MHZ 2933 yaptım internetten araştırdığıma göre böyle yapınca düzeliyormuş. Başka bir şeyden olabilir mi MHZ yükseltmeden önce yapıyordu

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Ramlerim 2133 mhz de çalışıyordu. Bende 3200mhz yaptım. Şimdi durduk yere oyunlardan atıyor. Şuanda MHZ 2933 yaptım internetten araştırdığıma göre böyle yapınca düzeliyormuş. Başka bir şeyden olabilir mi MHZ yükseltmeden önce yapıyordu
Ramleriniz en yüksek kaç MHz'de stabil çalışabiliyor, marka modellerini paylaşabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleriniz en yüksek kaç MHz'de stabil çalışabiliyor, marka modellerini paylaşabilir misiniz?
Gskill 8gb 3200mhz cl16
Sistemde 16gb ram var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış yazmışım mhz yükseltmeden önce yapmıyordu

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım, XMP profilini mi açtınız yoksa kendi elinizle mi ram hızını değiştirdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka çözüm yolu sunamayacağım malesef...
şöyle söyleyeyim bilgisayarın ram hızını arttırdım oyunlarda atma yapıyor hızını arttırmadan önce olmamıştı bundan mı kaynaklı yoksa başka bir sebepten dolayı mı

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
şöyle söyleyeyim bilgisayarın ram hızını arttırdım oyunlarda atma yapıyor hızını arttırmadan önce olmamıştı bundan mı kaynaklı yoksa başka bir sebepten dolayı mı
Bundan kaynaklı olması için ya ram yada anakartın bu hızı stabil bir şekilde desteklememesi lazım. XMP profili açık ise voltaj ayarları falan doğru olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora sac
Bundan kaynaklı olması için ya ram yada anakartın bu hızı stabil bir şekilde desteklememesi lazım. XMP profili açık ise voltaj ayarları falan doğru olmalı.
XMP bütün ayarları kendisi yapıyor değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,081
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom