Gloxy
80+ Bronze
Kesinlikle tavsiye ediyorum o zaman hikayeli oyunların babasıdır benim şahsi fikrimce.Spoiler yemedim hiç arthur morgan biliyorum sadece
Kesinlikle tavsiye ediyorum o zaman hikayeli oyunların babasıdır benim şahsi fikrimce.Spoiler yemedim hiç arthur morgan biliyorum sadece
adı Cemre BayselAdı ney acaba ve hangi filmde oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saçma değil de Türk olması saçma
yok türk kardo halis mulis türkYabancı sandım lan
bendede durum aynı oyunlar hiçbir şekilde zevk vermiyor ama artık bolbol araştırma yapmak çok hoşuma gidiyor herhangi bir konu üzerinde en ince detayına kadar öğrenmek dahada hoşuma gitmeye başladıeskiden sistemim yoktu 7 8 yaşlarında torrentten gta indirmiştim eski bir laptopa gta bitirmiştim o zaman varya nasıl zevk veriyordu oyun oynamak için herşeyimi verirdim şimdi 13 yaşına gireceğim 4070 sistemim var ama hiçbir oyun sarmıyor neden bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz
Onlıne mı ne bukişiden kişiye değişir bnim ilk pc ilkokulda flndım şuan ortalama bir sistem var ve bndede zevk kalmadı hangi oyuna başlasam ilk 2/3 gün sarıyor devamı gelmiyor eğer 1 saat olsada kafam dağılsın diyorsan
死寂(Deathly Stillness) on Steam
This is a boring zombie game with no plot, not an officially released game, please don't have high expectations.store.steampowered.com
ve eski oyunlar daha çok sarıyor misal bn 7/7.5 yıldır hala oynadığım oyun var ve 15 yaşındayım..
değilOnlıne mı ne bu
Naberdeğil
iyi sen nasılsınNaber
İyiyimdir sağoliyi sen nasılsın
zombiler fln var zaten oyun 11 gb fln fizikleri güzel oynayacaksan seviyeyi kolay seç sonra zorlaştır şey gibi steam pubg un 3. şahıs hali + daha güzel karakter fiziği ama online yok yani 1/2 saat takılmalık oyunİyiyimdir sağol
O oyun nasıl bir şey