Buradan neden sormuyorsun?
Sor burdan.
tamam soruyorum kbBuradan sor. Yoksa hocalara para mı verecen![]()
Buradan sor. Yoksa hocalara para mı verecen![]()
Sor burdan.
agalar dün 2 adet vize sınavı varmış ben bunları bugün sanıyodum rapor filanda alamadım dd veya dc ile şartlı geçiş oluyomuş ama benim ort yüksek tutmam lazım dgs için seneye alırsam ücretlimi oluyorBuradan neden sormuyorsun?
zaten yıllık öğrenim ücretini veriyorsun. onun içinde.tamam soruyorum kb
Mesaj otomatik birleştirildi:
agalar dün 2 adet vize sınavı varmış ben bunları bugün sanıyodum rapor filanda alamadım dd veya dc ile şartlı geçiş oluyomuş ama benim ort yüksek tutmam lazım dgs için seneye alırsam ücretlimi oluyor
tamam soruyorum kb
agalar dün 2 adet vize sınavı varmış ben bunları bugün sanıyodum rapor filanda alamadım dd veya dc ile şartlı geçiş oluyomuş ama benim ort yüksek tutmam lazım dgs için seneye alırsam ücretlimi oluyor
Aga nokta virgül falan koy pek anlamadım. Vizesine giremedigin sınavdan nasıl şartlı geçecen. Finalden 100 alsan bile kurtarmıyor. Ben devletteydim farklı mı oluyor bilmiyorum.tamam soruyorum kb
yok hocam ayrı buzaten yıllık öğrenim ücretini veriyorsun. onun içinde.
Aga nokta virgül falan koy pek anlamadım. Vizesine giremedigin sınavdan nasıl şartlı geçecen. Finalden 100 alsan bile kurtarmıyor. Ben devletteydim farklı mı oluyor bilmiyorum.
knk finalden mesela 80 aldım diyelim bizde quizde var yüzde 10 etkiliyo şartlı geçme ortalaman 1.80 üstü ise geçiyosunbenim alttan bir dersim var seneye ücretli olarak tekrar almam gerekicek, okuldan okula değişebilir.
nesi ayrı? kalırsan seneye alırsın. seneye para ödemeyecek misin özel üniye? kredin yettiği kadar ders alabilirsin.yok hocam ayrı bu
benim zamanımda sana belirli bir kredi veriyorlardı, o krediler alttan 2 ders almaya yetiyordu. ben o şekilde mezun oldum.hocam ekstra kredi başına ödüyosun kalınca