OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Fena değil sistemEkran kartını XFX RX5600XT THICC II PRO yapınca 5440 TL oluyor kasayı da Corsair Spec Delta RGB yaptığım zaman 5650 TL tutuyor. Bana çok iyi geldi fiyat. Size de sormak istedim alınır mı rami kötü diye duydum ama onun dışında nasıl sistem?
Fena değil sistem
Thıcc II pro sorunlu diye duymuştum ekran kartı nasıldır?iiyi bence
İYİDİR alınabilir bir modelThıcc II pro sorunlu diye duymuştum ekran kartı nasıldır?
iyidir 3 fanlı modeli varsa onu tercih edinThıcc II pro sorunlu diye duymuştum ekran kartı nasıldır?
yalnız ram 8 gb ram attığın sistemde VE en az 16 gb öneririmEkran kartını XFX RX5600XT THICC II PRO yapınca 5440 TL oluyor kasayı da Corsair Spec Delta RGB yaptığım zaman 5650 TL tutuyor. Bana çok iyi geldi fiyat. Size de sormak istedim alınır mı rami kötü diye duydum ama onun dışında nasıl sistem?
sistem güzel fakat şimdi ya da pc aldıktan sonra ram ini 16gb a yükseltirsen iyi olurEkran kartını XFX RX5600XT THICC II PRO yapınca 5440 TL oluyor kasayı da Corsair Spec Delta RGB yaptığım zaman 5650 TL tutuyor. Bana çok iyi geldi fiyat. Size de sormak istedim alınır mı rami kötü diye duydum ama onun dışında nasıl sistem?
Reis özelleştirmede uygun fiyatlı 2x8 gb ram yok o yüzden ilerde yükseltirim artık ve bütçeyi de aşaryalnız ram 8 gb ram attığın sistemde VE en az 16 gb öneririm
yani 200 tlden fazla kasa özelleştirmesi yapmak yerine başka sistemlere bakabilrisinReis özelleştirmede uygun fiyatlı 2x8 gb ram yok o yüzden ilerde yükseltirim artık ve bütçeyi de aşar
ayrıca raminde oc anlamında beğenmiyorumEkran kartını XFX RX5600XT THICC II PRO yapınca 5440 TL oluyor kasayı da Corsair Spec Delta RGB yaptığım zaman 5650 TL tutuyor. Bana çok iyi geldi fiyat. Size de sormak istedim alınır mı rami kötü diye duydum ama onun dışında nasıl sistem?