auewn 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 63 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Kerem Ali Kurtulmuş 10 Eylül 2024 #1 Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm.
Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm.
E EmirhanBayramFK 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 1,637 Dahası Reaksiyon skoru 776 Konum İstanbul İsim Emirhan Bayram İlgilendiği Kategoriler Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım 10 Eylül 2024 #2 Kartın bir yerde bilgileri ifşa olmuş. 3D secure olmayan sitelerden çekim yapmayı deniyorlar. Tavsiyem internet harcamalarına kapat. Kartın yenisini iste. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 auewn yazmış: Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm. Devamı için tıklayın...
Kartın bir yerde bilgileri ifşa olmuş. 3D secure olmayan sitelerden çekim yapmayı deniyorlar. Tavsiyem internet harcamalarına kapat. Kartın yenisini iste. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 auewn yazmış: Sabah bu site hesabımdan 99tl para çekmeye çalışmış sorun şu ki ben hayatımda ilk defa bu siteyi gördüm. Devamı için tıklayın...