Palit 5060ti mı yoksa inno3d 5060ti mı

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
23000
Selamalr yakın zmanda bir hazır sistem alacaım iki seçenek avr bir PALİT inno3d sizcec hangisini tercih etmeliyim palit 3 fanl ıama gainward ile akraba olamsı bile beni korkutuyor inno3d hakkında hiçbir bilgim yok ama 2 fanlı ? hangisi almalıyım sizce
NOT:hazır sistem oldugu için lütfen gelip rx7800XT al 9060XT al yazmayın <3

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Selamalr yakın zmanda bir hazır sistem alacaım iki seçenek avr bir PALİT inno3d sizcec hangisini tercih etmeliyim palit 3 fanl ıama gainward ile akraba olamsı bile beni korkutuyor inno3d hakkında hiçbir bilgim yok ama 2 fanlı ? hangisi almalıyım sizce
hangisi ucuzsa arada 1000 tl den az bir fiyat farkı olursa palit bakabilirsin fakat inno3d de sağlam markadır soğutması güzel üzmez ikiside

Palit iyi marka, ben tepe modelini kullanıyom gamerock çok memnunum, Tuf serisiyle yarışıyor.

peki gene aynı sistemde size bir sorum daha olcuak asus biostar sistemde şu 2 anakart var ASUS BIOSTAR'dan ortalam 880 TL daha pahalı tükseltmeye değer mi BIOS olsun marka olsun sogutma performansı olsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı fiyat
hangisi ucuzsa arada 1000 tl den az bir fiyat farkı olursa palit bakabilirsin fakat inno3d de sağlam markadır soğutması güzel üzmez ikiside

peki gene aynı sistemde size bir sorum daha olcuak asus biostar sistemde şu 2 anakart var ASUS BIOSTAR'dan ortalam 880 TL daha pahalı tükseltmeye değer mi BIOS olsun marka olsun sogutma performansı olsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence değer hem asus oluyor hem de 2 tane m2 ssd yuvanız oluyor

bence değer hem asus oluyor hem de 2 tane m2 ssd yuvanız oluyor
Tmmdir hocam tessekur ederim birde soğutma konusunda biraz önemli diğer forumalrda cruial SSD ler ısınıyor deniyor ama öyleyse soğutmada önemli soğutma konusunda bilginiz var mi

Geri