yiğitbey06
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Inno3D RTX5060Ti Twin X2 16GB GDDR7 128bit Ekran Kartı bunu mu alayım Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı hangisini almalıyım_?
Daha ucuz olan hangisiyse onu alInno3D RTX5060Ti Twin X2 16GB GDDR7 128bit Ekran Kartı bunu mu alayım Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı hangisini almalıyım_?
Inno3d gayet iyi marka neden başka markaya yönelsin?Hiç biri bence farklı bir marka seç
daha ucuzu inno 777 tl var palitle palit 3 fanlı olduğu için alayım diyorumDaha ucuz olan hangisiyse onu al
Kanka imzamda da gördüğün gibi benim de ekran kartım Palit marka hiçbir problem yaşamadım. Ayrıca donanım arşivi YT kanalında bir tane inceleme videosunda kendi ekran kartının da ya da eski ekran kartı hatırlamıyorum artık Palit olduğunu ve bu markayı sevdiğini söylemişti Abdullah hoca. Al geç brocum hayırlı uğurlu olsun şimdiden bir de güzel bir taksit falan yakalayabilirsen tadından yenmezdaha ucuzu inno 777 tl var palitle palit 3 fanlı olduğu için alayım diyorum
taksite gerek yok sistemi aldım wifi dongie mi neyse o klawye maus ekran bide kasa şeklinde toplam 46 ya fln geldi bakalım kasayı bekliyorumKanka imzamda da gördüğün gibi benim de ekran kartım Palit marka hiçbir problem yaşamadım. Ayrıca donanım arşivi YT kanalında bir tane inceleme videosunda kendi ekran kartının da ya da eski ekran kartı hatırlamıyorum artık Palit olduğunu ve bu markayı sevdiğini söylemişti Abdullah hoca. Al geç brocum hayırlı uğurlu olsun şimdiden bir de güzel bir taksit falan yakalayabilirsen tadından yenmez