güvenliben Palit'in rtx 3060 12gb ekran kartını almak istiyorumda marka çok güven veren bir marka değil.
en köklü sayılı ekran kartı markalarından biridir.ben Palit'in rtx 3060 12gb ekran kartını almak istiyorumda marka çok güven veren bir marka değil.
Bu tamamen sizin bilgisizliğinizden kaynaklanan bir durum.marka çok güven veren bir marka değil.
doğru...Nvidia'nın en büyük ortağı. Diğer firmalardan bile daha güvenlidir.
Bu tamamen sizin bilgisizliğinizden kaynaklanan bir durum.
Hic sorma.Evga gibi taş bir markayı bile hice saydilar.Tek gecerim evgayiNvdia nın evga gibi mükemmel bir markayı çöpe atmasından sonra elde kalan son kale diyebilirim. Markanın tepe modelleri rog ve suprimle yarışır
Palit piyasanın en eski markalarından biri. Evet bir Msi ve Asus değil ama onları alamıyorsanız tercih edilecek kaliteli markadır. En az 4 kartını kullandım ( en son 3060ti) gayet güzel bir marka.ben Palit'in rtx 3060 12gb ekran kartını almak istiyorumda marka çok güven veren bir marka değil.
Bir sabah evga geri döndü haberiyle uyanmanın hayaliyle yaşıyorumHic sorma.Evga gibi taş bir markayı bile hice saydilar.Tek gecerim evgayi
Nvidia'nın orda yaptığı büyük terbiyesizlikti. Halen şurda bu yazıyı görmek daha da koyuyorNvdia nın evga gibi mükemmel bir markayı çöpe atmasından sonra elde kalan son kale diyebilirim. Markanın tepe modelleri rog ve suprimle yarışır
Geri döneceğini sanmam. Bana yapılsa bende aynı tepkiyi verirdim. Ben her gün "Evga AMD ile partner" haberi görmediğim için şükrediyorum.Bir sabah evga geri döndü haberiyle uyanmanın hayaliyle yaşıyorum