Teşekkürler
Ne Yalan Söyliyim Bende Aynı Fikirdeyim Dostum Bazı Şeylerden Fiyat Kısması Yapmak İstiyorum, Aslında 4080 Tercih Ederdim Ama Monitör Kulaklık Mouse Vb. Bütçe Yetmiyor Maalesef.rog strix tabikide daha iyi ama 4k fiyat farkina degecegini dusunmuyorum
Konuyla Alakasız Olucak Ama İşlemci Olarak İ9 13900F + 1000W PSU Tercih Ettim, Darboğaz Olmaz Dimihttps://www.matbilgisayar.com/urun/...ero-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti daha 1 ay olmadı buradan 4080 36k ya aldım. Güvenilir bir abi. Ürün orijinaldi ve garanti kaydında da yardımcı oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyata hala satıyor mu bilmiyorum ama.
palitin ekran kartinda oyle aman aman bir sorun yok diye biliyorum yani 4070ti hangi marka olursa olsun aynidir neredeyse (rezil modeller haric) yani cok bi performans farki gormezsin 4k icin degecek.Ne Yalan Söyliyim Bende Aynı Fikirdeyim Dostum Bazı Şeylerden Fiyat Kısması Yapmak İstiyorum, Aslında 4080 Tercih Ederdim Ama Monitör Kulaklık Mouse Vb. Bütçe Yetmiyor Maalesef.
Hiçbir sıkıntı olmaz.Konuyla Alakasız Olucak Ama İşlemci Olarak İ9 13900F + 1000W PSU Tercih Ettim, Darboğaz Olmaz Dimi
Duruma Göre Dostum Bakıcam Teşekkür Ederimpalitin ekran kartinda oyle aman aman bir sorun yok diye biliyorum yani 4070ti hangi marka olursa olsun aynidir neredeyse (rezil modeller haric) yani cok bi performans farki gormezsin 4k icin degecek.
Katılıyorum. Rog Strix'te destek konusunda belki biraz yardım ederler o kadar. Ama ben olsam Rog Strix alırdım.palitin ekran kartinda oyle aman aman bir sorun yok diye biliyorum yani 4070ti hangi marka olursa olsun aynidir neredeyse (rezil modeller haric) yani cok bi performans farki gormezsin 4k icin degecek.