- Bütçe
- 1500
Bütçem maksimum 1.500 TL. Palm grip tutuş stilim var ayrıca elim 17 cm. Kablosuz fare arıyorum ama RGB veya tek renk LED'li bir fare bulamadım o yüzden kablolulara dönmek zorunda kaldım. Işıklı olması benim için çok önemli. Şahsen benim gözümde ışıksız oyuncu faresine 1000 TL vermektense 100 TL'ye ofis faresi almak daha mantıklı geliyor çünkü sensor benim için çok önemli değil. FPS oyunlarını fazla oynamıyorum. CS2, Valorant vb. daha çok hikayeli oyunlar oyniyorum. Ayrıca bazı oyunlarda klavyeden tuş atayıp oynamak zor oluyor. Ayarlanabilir tuş sayısı benim için çok önemli.
Bu 2 fareyi düşüniyorum. Özelliklede Glorious model i çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? Sizin önerileriniz nedir?
logitech G G402 4.000 Dpı Ultra Hızlı 500 Ips Siyah Oyuncu Mouse - 910-004068 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G402 4.000 Dpı Ultra Hızlı 500 Ips Siyah Oyuncu Mouse - 910-004068 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Glorious Model I GLO-MS-I-MB 19000 DPI 9 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Bu 2 fareyi düşüniyorum. Özelliklede Glorious model i çok hoşuma gitti. Sizce nasıl? Sizin önerileriniz nedir?