Neler Yeni

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
15 günde bir 14400 K dolar mı yanlış mı grüyorum ve facebookdan gelen paraymış

ki bunu normal bir kazanç gibi anlatıyor. Kafam karıştı resmen. Ayda 250K TL den fazla para yapıyor
Aralarındaki anlaşmaya göre kırışıyorlarmış işte o parayı, tamamı yayıncının cebine girmiyor, yüzdesel anlaşmaya göre bir kısmı dolandırıcıya dönüyor. Tabii yine de korkunç para.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Aralarındaki anlaşmaya göre kırışıyorlarmış işte o parayı, tamamı yayıncının cebine girmiyor, yüzdesel anlaşmaya göre bir kısmı dolandırıcıya dönüyor. Tabii yine de korkunç para.
Adam onu demiyor. Jrokez açıklama yapmış facebooktan gelen parayı diyor. 14 bin doların vergileriyle falan fişman 5 6 bin doları falan kalır ona.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
bu bit olayı ne bana biri anlatabilir mi ? meclise falan taşınmış 1 gün internetten koptu neler olmuş

Little Cat

80+ Bronze
Aynen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdılar konunun evvellerinde.
Masum ayağına yatıyorlar, yargı karşısında kendini aklayabileceklerini sanıyorlar. Ancak yargı kanunları biliyor olarak kabul ediyor, ona göre hareket ediyor. Yapanların hiçbiri kaçamayacak.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bu bit olayı ne bana biri anlatabilir mi ? meclise falan taşınmış 1 gün internetten koptu neler olmuş
Diğer konuya yazdığımı kopyalayayım, eksik veya yanlış olan yer varsa arkadaşlar uyarır.

Hocam öncelikle şu 2 videoyu izlemeni öneririm.

Olay bildiğim kadarıyla ve en kısa anlatacağım şekilde şu.

Ben helaliyle para kazanan bir vatandaşım, benim banka hesabımda 1000 TL var. Benim kartım çalınıyor, banka hesabım dolandırıcılar tarafından boşaltılıyor.

Şimdi benim param dolandırıcının elinde. Fakat bu "kara para". Bunun aklanması lazım.

Dolandırıcı gidiyor Twitch yayıncısına teklif götürüyor, diyor ki "Benim aklamam gereken 1000 TL var, ben bunu sana bit olarak bağış şeklinde atacağım, %20'si senin olacak, %80'ini geri bana bitcoin olarak ödeyeceksin, sen yoluna ben yoluma".

Twitch yayıncısı yayın açıyor, izleyen 30-40 kişi ama geçtiğimiz ay internete sızan Twitch verilerine bir bakıyorlar bu yayıncı binlerce dolar kazanmış, altına Mercedes'ini çekmiş evini almış.

İşin içinde onlarca belki yüzlerce yayıncı olduğu söyleniyor. Organize suç örgütüne ortaklık + yardım ve yataklık kısaca.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi tane yayıncı da kara parayı aklayan kişiyi dolandırmış ODMDMSCŞWÇCLSLFŞ adam 2000 dolar bit atıyo 900 geri gönder diyo adam göndermiyor

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
15 günde bir 14400 K dolar mı yanlış mı grüyorum ve facebookdan gelen paraymış

ki bunu normal bir kazanç gibi anlatıyor. Kafam karıştı resmen. Ayda 250K TL den fazla para yapıyor
jrokezdan mı bahsediyorsun?
2019'da facebook ile anlaşmıştı, aylık 14400 dolar almış.
ama burada illegal bir durum yok, facebook ile yaptığı anlaşma sayesinde.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
EE ağzı sütten yandı acısını çıkarıyor cezası hafiflememeli ve iyi bakmayın ifşalasın umrumda değil cezası değişmez.
ben öyle düşünmüyorum hiç bir listede ismi geçmiyordu ve suçsuzluğunu kanıtlayabilecek derecede kanıtları ekran görüntüleri vardı mahkemeye takım elbiseyle gidice ceza hafifliyor bunda da hafiflemeli

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba arkadaşlar,az önce twitchte denk geldiğim "pankyy" isimli yayıncının fake bit olayını yaptığını itiraf etti.
Bunu bir siteden yaptığını,ve çalıntı kredi kartlarıyla yapıldığını bilmediğini dile getirdi.
Yayınında #temiztwitch isimli hashtag'i destekleyip,fake bit olayını yapan yayıncılar olduğunu söyledi.
Yayınında #temiztwitch hashtagını destekleyip,bu olaylara girişen yayıncıları itiraf etmeye davet etti.
Bunla kalmayarak,birkaç esporcunun bile bunu yaptığını iddia etti.
Hiçbir yerde kanıtı ve.b şeyleri yoktu,sadece kendisi itiraf etti.

Yayın tekrarını izlemek isterseniz buyurun :
allah ıslah etsin

Top Bottom