Bana 1 haftada gelmiştiArkadaşlar kart ne zaman gelir ? Sokağa çıkma yasağı olduğu için ne kadar aksar ?4
Bana 1 haftada gelmiştiArkadaşlar kart ne zaman gelir ? Sokağa çıkma yasağı olduğu için ne kadar aksar ?4
Kargoyu bu gün verseler bile kargo şirketi o kadar hızlı değildir. Papara kartların ulaştırılması genelde en az 1 haftayı buluyor.Hocam kart basıldı diyor.Bugün veya pazar günü teslim edebilirler mi? Kargolar kapalı değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kart basıldı diyor.Bugün veya pazar günü teslim edebilirler mi? Kargolar kapalı değil mi ? ( Getirdikleri zaman evde yoksam ne oluyor ?
Siparişi ne zaman verdiniz?Arkadaşlar kart ne zaman gelir ? Sokağa çıkma yasağı olduğu için ne kadar aksar ?4
bana 3 günde geldiArkadaşlar kart ne zaman gelir ? Sokağa çıkma yasağı olduğu için ne kadar aksar ?4
Siparişi dün verdim.kart basıldı diyorSiparişi ne zaman verdiniz?
Papara'yı arayıp "kurye firmanıza iletir misiniz, x gününden önce getirmesinler" diyebilirsiniz.Şuan evde değilim de hocam.Biraz geç gelse iyi olur
Hocam daha kuryeye verilmemiş galibs.Evde olmadığım zamanda kuryeye verilirse ararım teşekkürlerPapara'yı arayıp "kurye firmanıza iletir misiniz, x gününden önce getirmesinler" diyebilirsiniz.