İlk basta pc hocasi amd sistem aldim sonra intel sistemin daha mantikli oldugunu dusundum amd sistemi iptal ettim intel aldim gaming gen tr tarafi iadeyi saglamis ama papara 2 gundur iadeyi hesabima aktarmiyor
Kanka bana aynısını sinerji söylemişti ama papara müşteri hizmetleri karşı taraf paranızı yatırmamış dedi. Büyük ihtimalle yine Gaming gen yüzünden. Çünkü İncehesapta cuma gecesi indirimlerinde bir şey alip iade ettiğinde 20 dakika sonra paran iade ooluyor. bunlarda yokİlk basta pc hocasi amd sistem aldim sonra intel sistemin daha mantikli oldugunu dusundum amd sistemi iptal ettim intel aldim gaming gen tr tarafi iadeyi saglamis ama papara 2 gundur iadeyi hesabima aktarmiyor
Paycell?Türkcell in kartını kullanın ismini unuttum gençler için işte 18 yaşını gecmediysen vs vs daha iyidir internet alışverişinde tabi ben kullanmıyorum 50 tane banka var zaten
papara müşteri hizmetlerine bağlan, bizde sorun yok sorun gaming gende derse gaming genin müşteri hizmetlerine bağlanırsın.İlk basta pc hocasi amd sistem aldim sonra intel sistemin daha mantikli oldugunu dusundum amd sistemi iptal ettim intel aldim gaming gen tr tarafi iadeyi saglamis ama papara 2 gundur iadeyi hesabima aktarmiyor
Heh ondandı bence oda iyi umarım çözülür sorununE knk ben ne zaman alirim parayi monitor + ekipman + ssd param
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paycell?
Paycell mi ?Türkcell in kartını kullanın ismini unuttum gençler için işte 18 yaşını gecmediysen vs vs daha iyidir internet alışverişinde tabi ben kullanmıyorum 50 tane banka var zaten