Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 35,226
Babanın annenin banka hesabı ya da kullandığı kredi kartı vardır illaki onların üzerinden ek kart çıkartılabilir en mantıklısı
Kartımı gönder diyincne adres fln istiyor renk soruyor baya paparadanda iiy güvenli gibinasıl ? ben arayüzde baktığımda bulamadım sadece sanal kart gözüktü
vay naysın yağlı gözü bende öyle bi seçenek yoktu tekrar deneyeyim teşekkürler bu gidişle papel nays banka kartı 3 tane kartım olcak![]()
Ücretsiz ve Hediye Para Kazandıran Nays Kart | Nays
Nays’a kayıt ol, ücretsiz Nays Kart’ını kullanarak alışverişlerinde hediye para kazan. Dilersen fiziksel karta da başvurup fırsatları hep cebinde taşıyabilirsin.www.naysapp.com.tr
papara dan daha güvenli ama yinede para gönderme vb. yaptırmıyor du, oluyormuKartımı gönder diyincne adres fln istiyor renk soruyor baya paparadanda iiy güvenli gibi
vay naysın yağlı gözü bende öyle bi seçenek yoktu tekrar deneyeyim teşekkürler bu gidişle papel nays banka kartı 3 tane kartım olcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
papara dan daha güvenli ama yinede para gönderme vb. yaptırmıyor du, oluyormu
Vallaha aradım sordum müşteri hizmetlerini onaylo hesap olmadoğı için onlinen alışverişde yapamazsın dedi şubeye gidip hesabı onaylo yaptırıcakmışım gidicem bakalımvay naysın yağlı gözü bende öyle bi seçenek yoktu tekrar deneyeyim teşekkürler bu gidişle papel nays banka kartı 3 tane kartım olcak
Papel konusunda onu bende düşündümd yemedi ya şimdi ininalde halen param var alamadım daha 1 yıl oldu paparadada kaldı şimdi en azından devlete bağlı bişi kulanim sağlam olsun dedim normal banka hesabım varda onuda ben sevmiyorum neyse bişi değilvay naysın yağlı gözü bende öyle bi seçenek yoktu tekrar deneyeyim teşekkürler bu gidişle papel nays banka kartı 3 tane kartım olcak
nays da hesap açarımda nays zaten direk işbankasının olduğu için banka hesabıda açarım açana kadar nays kullanırımVallaha aradım sordum müşteri hizmetlerini onaylo hesap olmadoğı için onlinen alışverişde yapamazsın dedi şubeye gidip hesabı onaylo yaptırıcakmışım gidicem bakalım
Papel konusunda onu bende düşündümd yemedi ya şimdi ininalde halen param var alamadım daha 1 yıl oldu paparadada kaldı şimdi en azından devlete bağlı bişi kulanim sağlam olsun dedim normal banka hesabım varda onuda ben sevmiyorum neyse bişi değil
Nays kullanalı 2 yıl olmuştur kart olayı daha yeni çıktı diye hatırlıyorum öneririmKartımı gönder diyincne adres fln istiyor renk soruyor baya paparadanda iiy güvenli gibi
müşteri olma sürecine giremiyorsun diyor ama babama falanda onaylattım hesabıVallaha aradım sordum müşteri hizmetlerini onaylo hesap olmadoğı için onlinen alışverişde yapamazsın dedi şubeye gidip hesabı onaylo yaptırıcakmışım gidicem bakalım
Papel konusunda onu bende düşündümd yemedi ya şimdi ininalde halen param var alamadım daha 1 yıl oldu paparadada kaldı şimdi en azından devlete bağlı bişi kulanim sağlam olsun dedim normal banka hesabım varda onuda ben sevmiyorum neyse bişi değil
Dediğinizi anlamadom ama bende velime hesap açığ onaylattım ama anladığı kadarıyla şubeye gitmem lazım mış ail onayı harici tam onay içinmüşteri olma sürecine giremiyorsun diyor ama babama falanda onaylattım hesabı
Umarım güzeldir bakıcam bendeNays kullanalı 2 yıl olmuştur kart olayı daha yeni çıktı diye hatırlıyorum öneririm
heeDediğinizi anlamadom ama bende velime hesap açığ onaylattım ama anladığı kadarıyla şubeye gitmem lazım mış ail onayı harici tam onay için
Umarım güzeldir bakıcam bende
Cashbak varya ben ondan dolayıda biraz naysa kanım kaynadı muhtemeln ana paramı iş bankasında tutarım bende ha birde aca nays ile iş bankası arasında para transferi ücretsiz mi onuda öğrenicemnays da hesap açarımda nays zaten direk işbankasının olduğu için banka hesabıda açarım açana kadar nays kullanırım
O kapanalı bir yıl oluyor daha paramı alamadım o firmadanininal vardı eskiden, o kapanmadı sanırım onu kullan işe yarıyorsa