Tosla kart olsaydı direk %50 indirim uyguluyor. Papara biraz saçma yapmış o kampanyayı. Hem %50 diyor hem 15TL kazanabilirsiniz diyor.Arkadaşlar ben papara kartım ile birlikte netflix üyeliği almak istiyorum ama en fazla 15 lira kar edebilirsiniz diyor ama %50 diyor. Ben 40 liralık netflix alırsam 15 lira mi kar edecem
Anlaşma gereği sınır koymak zorunda kalmış. Papara diğerlerine göre güven olarak daha önde.Tosla kart olsaydı direk %50 indirim uyguluyor. Papara biraz saçma yapmış o kampanyayı. Hem %50 diyor hem 15TL kazanabilirsiniz diyor.
Tosla Akbank ile anlaşmalı bir kart. Güven konusunda bence daha iyisi olamaz.Anlaşma gereği sınır koymak zorunda kalmış. Papara diğerlerine göre güven olarak daha önde.
Akbank??? Daha geçenlerde hack sözkonusu olan banka mı?Tosla Akbank ile anlaşmalı bir kart. Güven konusunda bence daha iyisi olamaz.
Papara tüm bankalar ile çalışıyor .Tosla Akbank ile anlaşmalı bir kart. Güven konusunda bence daha iyisi olamaz.
Söz konusu olan diyorsunuz kendiniz. Kanıt var mı?Akbank??? Daha geçenlerde hack sözkonusu olan banka mı?
Bağlı olan banka anlamında söyledim. Akbankın çıkartmış olduğu bir kart sonuçta.Papara tüm bankalar ile çalışıyor .
Neye göre daha iyisi olamaz?
Arkasında bir banka dahi olmayan Papara mı?Akbank??? Daha geçenlerde hack sözkonusu olan banka mı?
Forumlarda kullanıcı verileri satılıyor banka bunu yalanladı ama gerçek.Söz konusu olan diyorsunuz kendiniz. Kanıt var mı?
Kanıt yolla o zaman hocam.Forumlarda kullanıcı verileri satılıyor banka bunu yalanladı ama gerçek.