Beyler black fridayi kaçırmam lazım fiziksel kart nezamana gelir
İninal var ondada plus olayı vesayre uğraştırıyor yatıracam 8000 TL kesecek 800 TLbaşka kart yokmu alışveriş yapabileceğin
Sanal kartmi açsamBana 2 3 günde geldi şanslı isen yoksa 1 haftada felan geliyor
Sanal kartmi alsamSitesinden sipariş ettiğini söylüyorsan 10-15 gün sürüyor genelde.
Ağustos ayında idi yanlış hatırlamıyorsam. İninal almayı dene o kesin eminim şokta satılıyor.Nezaman?
Siyah olan en iyisi ama 10 gün civarı beklemen gerekecek, eğer sipariş vermediysen teknosada fiziksel kartlar varSiyah kartı gönder demedim daha sanal kartmi geçsem
Açabilirsin zaten kolay bir şeyİninal var ondada plus olayı vesayre uğraştırıyor yatıracam 8000 TL kesecek 800 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanal kartmi açsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanal kartmi alsam
bana 17 gün sonra arkadaşa 5 gün sonra geldi aynı civarda oturuyoruz saçma bir şey var mesela ben beylikdüzünde oturuyorum diyelim biri beylikdüzünde sipariş verdi sonra biri arnavutköyde sipariş verdi sonra da ben beylikdüzünde sipariş verdim ilk sipraiş vereninkini beylikdüzüne getiriyo sonra arnavutköydeki benden önce sipariş verdi diye arnavutköye gidio sonra geri beylikdüzüne gelip benimkini veriyorBeyler black fridayi kaçırmam lazım fiziksel kart nezamana gelir
genelde 1 hafta sürüyor birde insanlar black friday de birşeyler sipariş ettiği için kargolar daha yoğun oluyor muhtemelen 14 güne gelir.Beyler black fridayi kaçırmam lazım fiziksel kart nezamana gelir