Neler Yeni

papara kart teslim edilmedi

Metro 2033

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar ben Paparadan Papara Teal Card sipariş etmiştim ayın 5 inde hala bana ulaşmadı. Sayin Es*****, takip numarali Papara kartiniz icin adresinizde size ulasamadik. Kuryemiz en kisa surede adresinize yeniden gelerek kartinizi sizlere ulastiracaktir. Adres guncelleme talebiniz bulunuyorsa Papara ile iletisime gecebilirsiniz. Diye bir mesaj geldi. Ben öğrenci olduğum için evde bulunamıyorum o yüzden gelmiyor diye düşündüm ilk başta sonra Paparayı aramayı denedim az önce ama beklettirler 15dk açmadılar bende vazgeçtim. Kuryeye not bıraktım ben öğrenciyim ben olmadan eve bırakırmısınız diye ama bilmiyorum. Böyle birşeyi nasıl halledicem arkadaşlar yardım edin.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar ben Paparadan Papara Teal Card sipariş etmiştim ayın 5 inde hala bana ulaşmadı. Sayin Es*****, takip numarali Papara kartiniz icin adresinizde size ulasamadik. Kuryemiz en kisa surede adresinize yeniden gelerek kartinizi sizlere ulastiracaktir. Adres guncelleme talebiniz bulunuyorsa Papara ile iletisime gecebilirsiniz. Diye bir mesaj geldi. Ben öğrenci olduğum için evde bulunamıyorum o yüzden gelmiyor diye düşündüm ilk başta sonra Paparayı aramayı denedim az önce ama beklettirler 15dk açmadılar bende vazgeçtim. Kuryeye not bıraktım ben öğrenciyim ben olmadan eve bırakırmısınız diye ama bilmiyorum. Böyle birşeyi nasıl halledicem arkadaşlar yardım edin.
yani bazı kişilerin kartı 2-3 ayda ulaşabiliyor ( black kart alanlarda genelde böyle bir şikayet vardı aynısı sizin içinde olabilir )

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
imza falan attırıyorlar ondan dolayı komşuya bırakma yoktur büyük ihtimal çoğu kargo cumartesi hizmet veriyor arayın cumartesi getirsinler

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imza falan attırıyorlar ondan dolayı komşuya bırakma yoktur büyük ihtimal çoğu kargo cumartesi hizmet veriyor arayın cumartesi getirsinler
evde nerdeyse her zaman anneannem felan oluyor. yani ev boş değil ama ben evde olamıyorum. aramaya çalıştım açmadı papara müşteri hizmetleri. agt kuryeyi de yazdım whatsappdan onlar da cevap vermedi hala

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
benim black card geldiğinde imza istememişti kurye

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
evde nerdeyse her zaman anneannem felan oluyor. yani ev boş değil ama ben evde olamıyorum. aramaya çalıştım açmadı papara müşteri hizmetleri. agt kuryeyi de yazdım whatsappdan onlar da cevap vermedi hala
bu saatte müşteri hizmetleri çalışmıyor olabilir normal bilgim yok ama hafta sonları da çalışmıyor olabilir haftaiçi yaparsın müşteri hizmetlerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim black card geldiğinde imza istememişti kurye
benimkinde istemişti ondan öyle dedim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
paparanın müşteri hizmetleri çöp bi aradım ulaşamadım 10dk beklemişmdir whatsapp dan yazdım cevap yok bir gece aradım anca öyle bir derdimi halledebildim ondada 15dk rahat beklemişimdir
evde nerdeyse her zaman anneannem felan oluyor. yani ev boş değil ama ben evde olamıyorum. aramaya çalıştım açmadı papara müşteri hizmetleri. agt kuryeyi de yazdım whatsappdan onlar da cevap vermedi hal

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bırakamaz TC kimlik ve imza atıyorsun her bilgini giriyorsun dostum bir kaç gün okula gitme evde kal bir şey olmaz bence

paparanın müşteri hizmetleri çöp bi aradım ulaşamadım 10dk beklemişmdir whatsapp dan yazdım cevap yok bir gece aradım anca öyle bir derdimi halledebildim ondada 15dk rahat beklemişimdir
Olum bir tek ben arayınca mi 1 dk da aciyolar qjwhdksbdj

bu saatte müşteri hizmetleri çalışmıyor olabilir normal bilgim yok ama hafta sonları da çalışmıyor olabilir haftaiçi yaparsın müşteri hizmetlerine

benimkinde istemişti ondan öyle dedim
Müşteri temsilcileri 7/24 çalışır her problemi çözerler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Bırakamaz TC kimlik ve imza atıyorsun her bilgini giriyorsun dostum bir kaç gün okula gitme evde kal bir şey olmaz bence

nasıl 1 dk ya o.O2
ben min 5dk bekliyorum dönmeleri için

Metro 2033

80+ Bronze

arıyorum açmıyolar

devamsızlık? sınıfta kalacam bu gidişle 1 günüm kalmış

Top Bottom