Neler Yeni

PAPARA KARTI TC Sİ AİLEMDEN BAŞKA BİRİNE KAYITLI

Ali83847

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Şen
Papara hesabım 13 yasından kucuk olduğum için ailemden başka birin tc si girili duyduguma gore papara hesabını başka biri kullanırsa bi para cezası veriyomuş bende bi sıkıntı olurmu spotfy alıcam. ACİL

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Papara hesabım 13 yasından kucuk olduğum için ailemden başka birin tc si girili duyduguma gore papara hesabını başka biri kullanırsa bi para cezası veriyomuş bende bi sıkıntı olurmu spotfy alıcam. ACİL
olmaz kanka allah aşkına :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Kendirli
Olmaz kardeşim nolucak sen küçüksün annenin babanın hesabından Spotify almışsın gibi düşünmen lazım

Ali83847

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz kardeşim nolucak sen küçüksün annenin babanın hesabından Spotify almışsın gibi düşünmen lazım
Ama paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin tl cezası varmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Kendirli
Ama paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin TL cezası varmiş
Tamam da onlar birbiri ile alakası olmayan kişiler sen birinci derece yakınsın numara ve mail adresinden bir şey olmaz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ama paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin TL cezası varmiş
O illegal işe girdiği içindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,692
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom