olmaz kanka allah aşkınaPapara hesabım 13 yasından kucuk olduğum için ailemden başka birin tc si girili duyduguma gore papara hesabını başka biri kullanırsa bi para cezası veriyomuş bende bi sıkıntı olurmu spotfy alıcam. ACİL
Olmaz kardeşim nolucak sen küçüksün annenin babanın hesabından Spotify almışsın gibi düşünmen lazımPapara hesabım 13 yasından kucuk olduğum için ailemden başka birin tc si girili duyduguma gore papara hesabını başka biri kullanırsa bi para cezası veriyomuş bende bi sıkıntı olurmu spotfy alıcam. ACİL
Ama paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin tl cezası varmişOlmaz kardeşim nolucak sen küçüksün annenin babanın hesabından Spotify almışsın gibi düşünmen lazım
Tamam da onlar birbiri ile alakası olmayan kişiler sen birinci derece yakınsın numara ve mail adresinden bir şey olmazAma paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin TL cezası varmiş
O illegal işe girdiği içindir.Ama paparada benim telefon numaram ve e postam kayıtlı saol içimi rahatlattın bazıları hesaplarını kiralatıyomuş öyle başkası kullandığı için 25 bin TL cezası varmiş
olmaz kardeşim o illegal işler için geçerli.Yani ceza felan olmaz deme