Neler Yeni

papara kartımı kuryeye gidip alabilir miyim?

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
arkadaşlar papara kartı mı kuryenin yanına gidip alabilir miyim ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam uzak olsa neyse, yürü git dene işte.
Genelde yakın olan yerlere son getirirler, bekleme derim.
Gitmeyecek. Gitmeyeceksin. 10 dakikalık yol. Şikâyet ederim diye tehdit et bak nasıl getiriyor eşşek gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni kartımı getirememekle tehdit etti üstüne 15 gün bekletti en son şikayet ediyorum dediğimde beni arayıp 20 km uzaklıktan geldi sonra linç edilip gönderildi 👍

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gitmeyecek. Gitmeyeceksin. 10 dakikalık yol. Şikâyet ederim diye tehdit et bak nasıl getiriyor eşşek gibi.
Bana 30 gün civarı sürdü getirmesi, anlıyorum kızgınlığı. :D

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uzak olsa neyse, yürü git dene işte.
Genelde yakın olan yerlere son getirirler, bekleme derim.
knk birde haritadan baktım google maps den knk ne şirket yeri yok bom boş yere yönlendirdi ekran görüntüsü atacağım diyorum atmayı bilmiyorum.

Beni kartımı getirememekle tehdit etti üstüne 15 gün bekletti en son şikayet ediyorum dediğimde beni arayıp 20 km uzaklıktan geldi sonra linç edilip gönderildi 👍
çok mantıklı da 1 km uzak neden öyle tehdit edeyim adamı.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
knk birde haritadan baktım google maps den knk ne şirket yeri yok bom boş yere yönlendirdi ekran görüntüsü atacağım diyorum atmayı bilmiyorum.

çok mantıklı da 1 km uzak neden öyle tehdit edeyim adamı.
Aynı şeyi tüm ülkede yapıyorlar çünkü. Balkondan adamın konumu görüyordum ama getirmiyordu süresi geçtiği halde. Arayıp önce AGT Müşteri hizmetlerine sonra Papara Müşteri Hizmetlerine şikayet edeceğimi söyledim telefonu kapattım. 10 dakika sonra arayıp "eğer evdeysen gelip teslim edeyim" dedi. Ayrıca kartım kuryenin eline ulaştıktan 3 gün sonra dayanamayıp aradım ve bana gelmedi diye yalan söyledi.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
İki hafta oldu hala gelmedi :d
knk benim 19 gün oldu gelmedi :d

Aynı şeyi tüm ülkede yapıyorlar çünkü. Balkondan adamın konumu görüyordum ama getirmiyordu süresi geçtiği halde. Arayıp önce AGT Müşteri hizmetlerine sonra Papara Müşteri Hizmetlerine şikayet edeceğimi söyledim telefonu kapattım. 10 dakika sonra arayıp "eğer evdeysen gelip teslim edeyim" dedi. Ayrıca kartım kuryenin eline ulaştıktan 3 gün sonra dayanamayıp aradım ve bana gelmedi diye yalan söyledi.
knk pazartesi kuryenin oraya gidiyorum eğer yoksa salı günü bu taktiği deniyorum salı 21 gün olucak çünkü hafta sonlarıyla beraber hafta sonlarını saymasan bile yine doldu süresi.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
knk benim 19 gün oldu gelmedi :d

knk pazartesi kuryenin oraya gidiyorum eğer yoksa salı günü bu taktiği deniyorum salı 22 gün olucak çünkü hafta sonlarıyla beraber hafta sonlarını saymasan bile yine doldu süresi.
Direkt dediğimi yap , yarım saate ayağına gelecek. Bir arkadaş daha böyle sorun yaşadı geçen gün aynı taktikle getirdiler kartını.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Direkt dediğimi yap , yarım saate ayağına gelecek. Bir arkadaş daha böyle sorun yaşadı geçen gün aynı taktikle getirdiler kartını.
knk anca saat 19.30 gibi boşum o saatte yine getirir mi kartı mı?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Top Bottom