xooneyu 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 439 Dahası Reaksiyon skoru 96 İsim Emir 8 Eylül 2023 #1 Merhabalar 18 yaşından küçüğüm, papara lite card için hesabı onaylatırken veli izni vs. ister mi?
oyunm 80+ Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 251 8 Eylül 2023 #2 xooneyu yazmış: Merhabalar 18 yaşından küçüğüm, papara lite card için hesabı onaylatırken veli izni vs. ister mi? Devamı için tıklayın... eğer 13 yaş üzeriysen hiçbiri istemez. (blackcard hariç) Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Eylül 2023 Ama litecard kalktı diye biliyorum.
xooneyu yazmış: Merhabalar 18 yaşından küçüğüm, papara lite card için hesabı onaylatırken veli izni vs. ister mi? Devamı için tıklayın... eğer 13 yaş üzeriysen hiçbiri istemez. (blackcard hariç) Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Eylül 2023 Ama litecard kalktı diye biliyorum.
xooneyu 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 439 Dahası Reaksiyon skoru 96 İsim Emir 8 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oyunm yazmış: eğer 13 yaş üzeriysen hiçbiri istemez. (blackcard hariç) Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Eylül 2023 Ama litecard kalktı diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Litecard kalkmadı diye biliyorum geçen gün carrefoursadan aldım
oyunm yazmış: eğer 13 yaş üzeriysen hiçbiri istemez. (blackcard hariç) Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Eylül 2023 Ama litecard kalktı diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Litecard kalkmadı diye biliyorum geçen gün carrefoursadan aldım
Mustafa Zahid 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 1,562 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,239 Konum Antalya, Muratpaşa İsim Mustafa Zahid Önder İlgilendiği Kategoriler Her şeye maydanoz olur. Instagram @mustyonder Steam id/mustyonder Discord mustyonder#0007 8 Eylül 2023 #4 Papara'da veli onayı tarzında bir şey yok diye biliyorum. Yanlış olmasın ama yani hiç Lite veya Black çıkartırken 18 yaş altında olduğumdan ötürü velim ile ilgilin bir şey sormadı. Sadece T.C. kimlik kartının arkalı önlü fotoğrafını istiyor.
Papara'da veli onayı tarzında bir şey yok diye biliyorum. Yanlış olmasın ama yani hiç Lite veya Black çıkartırken 18 yaş altında olduğumdan ötürü velim ile ilgilin bir şey sormadı. Sadece T.C. kimlik kartının arkalı önlü fotoğrafını istiyor.