Neler Yeni

papara lite para gönderemiyorum

TamerKs

80+ Silver

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
EFT için sözleşmeli hesabın olması gerekli.
Lite card'ın içindeki parayı harcaaybilirsin veya black card alıp sözleşmeli hesaba yükseltebilirsin hesabını

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
bu çok iyi oldu, nasıl yapacağım ?
Para yükle kısmından Havale/EFT'yi seçip ekranda çıkan talimatlar ile gönderebilirsin.
Fakat dediğim gibi kendi adına olmak zorunda. Black Card'ı ise kendi sitesinden alabilirsin.

TamerKs

80+ Silver
Hayır, olmaz. Banka kartı ya da kredi kartı gerekli. Kaldı ki onlara atmayacaksınız, onlardan Papara'ya atacaksınız.
hocam son sorum olacak, sanal black papara kart alsam kendi lite kartımdaki paraları ona aktarabilir miyim ? çünkü lite taki paraları harcayamıyorum.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
hocam son sorum olacak, sanal black papara kart alsam kendi lite kartımdaki paraları ona aktarabilir miyim ? çünkü lite taki paraları harcayamıyorum.
Paparada kartta para olmuyor, para telefon uygulamasında oluyor. Yani Black Kart ekledikten sonra aynı parayı o kartla da harcayabilirsin.

TamerKs

80+ Silver
Paparada kartta para olmuyor, para telefon uygulamasında oluyor. Yani Black Kart ekledikten sonra aynı parayı o kartla da harcayabilirsin.
şuan benim lite kartımda 20TL var, sanal black oluştursam ordada harcayabilecek miyim ?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
şuan benim lite kartımda 20TL var, sanal black oluştursam ordada harcayabilecek miyim ?
Evet, çünkü o 20 TL lite kartında değil papara hesabında. Kart sayısı önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,350
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom