Ziya Enes 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 695 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Ziya Enes 17 Temmuz 2023 #1 Teal kart almıştım para gönderemedim siyah kart lazım fln dediler inuda aldım aktive ettim yine gönderemiyorum nasıl geçicem şu sözleşmeli hesaba
Teal kart almıştım para gönderemedim siyah kart lazım fln dediler inuda aldım aktive ettim yine gönderemiyorum nasıl geçicem şu sözleşmeli hesaba
M Mehmed emin Tosun 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 737 Dahası Reaksiyon skoru 156 İsim Mehmed emin Tosun 17 Temmuz 2023 #2 Ziya Enes yazmış: Teal kart almıştım para gönderemedim siyah kart lazım fln dediler inuda aldım aktive ettim yine gönderemiyorum nasıl geçicem şu sözleşmeli hesaba Devamı için tıklayın... Kimliğiniz ile başvurmanız lazım sanırsam.
Ziya Enes yazmış: Teal kart almıştım para gönderemedim siyah kart lazım fln dediler inuda aldım aktive ettim yine gönderemiyorum nasıl geçicem şu sözleşmeli hesaba Devamı için tıklayın... Kimliğiniz ile başvurmanız lazım sanırsam.