Neler Yeni

Papara Para Gönderirken İsim Gözüküyor mu?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Papara kartım var alırken isim ve soyadım üstüne yazdırdım uygulamada da isim ve soyadım gözüküyor birisi benim paparama para attığında ismim gözükür mü? Ayrıca direkt papara numarasını versem atabilir mi yoksa iban no mu almalıyım

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Papara kartım var alırken isim ve soyadım üstüne yazdırdım uygulamada da isim ve soyadım gözüküyor birisi benim paparama para attığında ismim gözükür mü? Ayrıca direkt papara numarasını versem atabilir mi yoksa iban no mu almalıyı
1. Paparadan paparaysa papara no yeterli zaten paparanıza kendi banka hesabınız dışında para atamıyorsunuz ibandan.
2. Evet birisi papara no nuzu girdiğinde isminiz gözükür

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gözükür

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Paparadan paparaysa papara no yeterli zaten paparanıza kendi banka hesabınız dışında para atamıyorsunuz ibandan.
2. Evet birisi papara no nuzu girdiğinde isminiz gözükür
para yatır kısmından havale/eft ile yatır kısmından herhangi bir bankanın iban nosunu alabiliyorum bu iban nolarını kullanarak para atabilirler mi ayrıca para atarken ismimi yazmaları gerek mi yoksa para attıktan sonra mı ismim gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

attıktan sonra mı atınca mı
1 evet
2 papara no yeterli

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
para yatır kısmından havale/eft ile yatır kısmından herhangi bir bankanın iban nosunu alabiliyorum bu iban nolarını kullanarak para atabilirler mi ayrıca para atarken ismimi yazmaları gerek mi yoksa para attıktan sonra mı ismim gözüküyor
Şimdi tekrardan baktım kankam sadece kendi banka hesabından gönderebiliyorsun banka hesabındaki isme bakıyorlar galiba hiç denemediğim için.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Şimdi tekrardan baktım kankam sadece kendi banka hesabından gönderebiliyorsun banka hesabındaki isme bakıyorlar galiba hiç denemediğim için.
banka hesabım yok -18 banka hesabı açılıyor mu açılıyorsa kartsız işlem yapabilir miyim

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
banka hesabım yok -18 banka hesabı açılıyor mu açılıyorsa kartsız işlem yapabilir miyim
Bi bakıma evet ailenle bankaya başvurup açtırabilirsin ama limitini ailen belirler diğer her şey normal banka hesabı gibidir kartın üstünde senin ismin yazar vb.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Bi bakıma evet ailenle bankaya başvurup açtırabilirsin ama limitini ailen belirler diğer her şey normal banka hesabı gibidir kartın üstünde senin ismin yazar vb.
paparaya sadece kendi bankamdan mı para atılıyor ailemin bankasından atamaz mıyım

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106