Neler Yeni

Papara yeni veli onay sistemi nasıl yapılır

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar papara kullanıyorum black card sözleşmeli hesap 16 yaşındayım papara ibanının altına eklenen ibanı kullanmaya çalıştığımda veli onayı istiyor bir türlü uygulama içinde bulamadım onaylatma yerini nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Allah Allah, ben 14 yaşımdan beridir kullanıyorum hiç para atarken, alırken, IBAN kullanırken falan veli onayını dahil etmediler. Konuna yanıt verecek olursam, Papara'yı kandırman zor iş. Gidip annenden babandan veli onayı al zaten sonrasında hesap yine tamamen senin elinde oluyor. Ne alıp ne harcadığın veline iletilmiyor.

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Valla ben de 15 yaşımdan beri kullanıyorum (17 yaşındayım) hiç veli onayı yapmadım; ibanım da var aktif, sözleşmeli hesabım da var. Yeni gelmiş herhalde bu olaylar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar papara kullanıyorum black card sözleşmeli hesap 16 yaşındayım papara ibanının altına eklenen ibanı kullanmaya çalıştığımda veli onayı istiyor bir türlü uygulama içinde bulamadım onaylatma yerini nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim
O veli şeyi bana da gelmişti ama görmezden gelmiştim, şuan kullanıyorum.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
2023 ocak ayında geldi bu veli sistemi
Valla ben de 15 yaşımdan beri kullanıyorum (17 yaşındayım) hiç veli onayı yapmadım; ibanım da var aktif, sözleşmeli hesabım da var. Yeni gelmiş herhalde bu olaylar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O veli şeyi bana da gelmişti ama görmezden gelmiştim, şuan kullanıyorum.
Allah Allah, ben 14 yaşımdan beridir kullanıyorum hiç para atarken, alırken, IBAN kullanırken falan veli onayını dahil etmediler. Konuna yanıt verecek olursam, Papara'yı kandırman zor iş. Gidip annenden babandan veli onayı al zaten sonrasında hesap yine tamamen senin elinde oluyor. Ne alıp ne harcadığın veline iletilmiyor.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam ailem biliyo nasi alcam olay anneme paparamı acmam gerek

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.