Paparama para gelmedi

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,544
Cumartesi gunu ablamin kartindan ziraat bankadindan 15 tl atmistik benim paparama hafta sonu diye eft gelmedi heralde hafta ici oldu pazartesidryiz param yine gelmedi müsteri hizmetlerini aricam ama simdi ziraatimi aramam lazim paparayimi

Bana da gelmemişti ve hala gelmedi. 1.5ay oluyur. Ben 10tl atmıştım çok da takmadım ama daha atmam.

Ablanın banka hesabından mı attın?

Cumartesi gunu ablamin kartindan ziraat bankadindan 15 TL atmistik benim paparama hafta sonu diye eft gelmedi heralde hafta ici oldu pazartesidryiz param yine gelmedi müsteri hizmetlerini aricam ama simdi ziraatimi aramam lazim paparayimi
paparaya sadece kendi ziraat hesabından para atabiliyorsun diye biliyorum. Kuzenime de aynısı oldu paparayı ara iade ediyorlar.

kendi banka hesabından kendi papara hesabına göndermen gerekiyor. İban alma ekranında 300 kere uyarıyorlar kendi hesabın olacak diye. Uyarıları dikkate almamışsınız kendi suçunuz. Papara Destek ekibine ulaşıp durumu bildirin iadenizi yapacaklardır.

kendi banka hesabından kendi papara hesabına göndermen gerekiyor. İban alma ekranında 300 kere uyarıyorlar kendi hesabın olacak diye. Uyarıları dikkate almamışsınız kendi suçunuz. Papara Destek ekibine ulaşıp durumu bildirin iadenizi yapacaklardır.
Tmm

Geri