sanal olan bi karta nasıl para yatırabilesin ?sanal kartta atmden yatırılabiliyor mu?
bende bilmiyorum ama kartsız para yatırma özelliği varsa yükleyebilirsiniz ama sanırım yoksadece eft/havaleyle yatırılıyor o zaman anladığım
Kimlik doğrularken böyle bir hata alıyorum sebebini biliyor musunuz? @Muhammet Tunçay @dost ayran @evetbende bilmiyorum ama kartsız para yatırma özelliği varsa yükleyebilirsiniz ama sanırım yok
bilmiyorumKimlik doğrularken böyle bir hata alıyorum sebebini biliyor musunuz?
Ben de Papara alacağım gelene kadar sanal karta "kartsız işlemlele nakit yatır" bölümünden para yatırabilir miyim? Ya da hiç sanal kart oluşturmadan uygulama bakiyesine para atabilir miyim?bende bilmiyorum ama kartsız para yatırma özelliği varsa yükleyebilirsiniz ama sanırım yok
Papara karta yatırma şekliyle çalışmadığı için yatırabilirsiniz muhtemelen yani direkt hesabına yatar para istediğin kartla da kullanırsınBen de Papara alacağım gelene kadar sanal karta "kartsız işlemlele nakit yatır" bölümünden para yatırabilir miyim? Ya da hiç sanal kart oluşturmadan uygulama bakiyesine para atabilir miyim?
20 TL yatırıp Steam cüzdan kodu alacağımPapara karta yatırma şekliyle çalışmadığı için yatırabilirsiniz muhtemelen yani direkt hesabına yatar para istediğin kartla da kullanırsın