Yıldırımruya
80+
2dk önce sorun yoktu çıktım tekrar girmek için şifreyi girdim yanlış dedi şifremi unuttumla değiştirmek istiyorum bir hata oluştu diye hata veriyor.
evet bende de girilmiyor ininal olaylarından ütürü o da gg sanırsam2dk önce sorun yoktu çıktım tekrar girmek için şifreyi girdim yanlış dedi şifremi unuttumla değiştirmek istiyorum bir hata oluştu diye hata veriyor.
İçerde 100tl param vardı iflas bayrağını çekeyim ozamanevet bende de girilmiyor ininal olaylarından ütürü o da gg sanırsam
Geçen de böyle olmuştu birkaç gün önce, akşama doğru çözülmüştü muhtemelen çözülür aynı şekilde2dk önce sorun yoktu çıktım tekrar girmek için şifreyi girdim yanlış dedi şifremi unuttumla değiştirmek istiyorum bir hata oluştu diye hata veriyor.
İnşallah senin dediğin gibidir ininal yüzünden patlamamıştırGeçen de böyle olmuştu birkaç gün önce, akşama doğru çözülmüştü muhtemelen çözülür aynı şekilde
bende de hata veriyor2dk önce sorun yoktu çıktım tekrar girmek için şifreyi girdim yanlış dedi şifremi unuttumla değiştirmek istiyorum bir hata oluştu diye hata veriyor.