Neler Yeni

Paparayla Binanceye para yatırma

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
bir süredir kullanmıyordum binanceyi ve tekrar hesabıma girip para yatırmaya çalıştığımda papara seçeneği yoktu nasıl yatıracam paparayla bilen var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir süredir kullanmıyordum binanceyi ve tekrar hesabıma girip para yatırmaya çalıştığımda papara seçeneği yoktu nasıl yatıracam paparayla bilen var mı
veya paparadan advcashe atmam oradan mı binanceye atmam gerekiyor

Tolgax güneş

80+ Bronze

Papara kalktı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bankamatik kartın yok mu
18 yaş altıyım annemin adına açtığım hesaplarla yapıyordum hepsini :/ peki advcashıde gine binancedeki hesap kimin adınaysa onun adına mı yapmam gerekiyor yoksa başka birinin adına olan hesaptan yatırabiliyom mu

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Binance global Türkiye'ye kapandı. Artık sadece TR'de havaleyle çalışıyorlar o da kişisel banka hesabınız olması gerekiyor. Eğer aileniz izin veriyorsa aileniz adına bir hesap açıp aile bireyinizin banka hesabıyla para yatırımı gerçekleştirebilirsiniz.

Kardeşim benim hesabımdan yatırım yapıyor örneğin.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Binance global Türkiye'ye kapandı. Artık sadece TR'de havaleyle çalışıyorlar o da kişisel banka hesabınız olması gerekiyor. Eğer aileniz izin veriyorsa aileniz adına bir hesap açıp aile bireyinizin banka hesabıyla para yatırımı gerçekleştirebilirsiniz.

Kardeşim benim hesabımdan yatırım yapıyor örneğin.
hangi bankaların kabul ediyor şuanda

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Binance TR'ye yatıracaksın paranı oradan da Binance Global'e transfer edeceksin. YouTube'da bulabilirsin nasıl yapıldığını.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Binance TR'ye yatıracaksın paranı oradan da Binance Global'e transfer edeceksin. YouTube'da bulabilirsin nasıl yapıldığını.
buldum videoyu diğer bankalar diyor onlar arasında tebde var mı biliyor musun?

Top Bottom