Neler Yeni

Para Harcayacak Yer Bulamıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Türker AKDOĞAN
Arkadaşlar çok saçma ve komik olabilir ama bu yarı yıl tatil için para biriktirdim kuzenle harcarız diye harcayacak yer bulamıyoruz . Tavsiye verin 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Türker AKDOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi paranı neye harcayağını bilmiyorsan biz ne yapalım. İlgi alanlarınız vahiy olarak mı geliyor?
niye bu kadar kastın kendini adam akıllı fikir alışverişi yapmak için konu açıyorum ben tavsiye istemişim bu boş yorumun için teşekkür ederim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,147
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bana verebilirsin Mantıklı tavsiye.
“Sizden birinizin urganı alıp (dağa giderek) bir bağ odun getirip satması ve böylece Allah’ın onun itibarını koruması, bir şey verip vermeyecekleri belli olmayan kimselerden dilenmesinden daha hayırlıdır.”
(Hz. Muhammed)

Tre-x

80+ Silver
“Sizden birinizin urganı alıp (dağa giderek) bir bağ odun getirip satması ve böylece Allah’ın onun itibarını koruması, bir şey verip vermeyecekleri belli olmayan kimselerden dilenmesinden daha hayırlıdır.”
(Hz. Muhammed)
Harley mizah 🤠
Arkadaşlar çok saçma ve komik olabilir ama bu yarı yıl tatil için para biriktirdim kuzenle harcarız diye harcayacak yer bulamıyoruz . Tavsiye verin 😂
İnternet kafe , PlayStation , sinema , pavyon

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
(Hz. Muhammed)
Heee. Pavyon, bara niye gideceksin? Süt içmeye mi? Oturmaya mı? Hem Kur'an-ı Kerimde kapatılması gereken yerler var ve barda, pavyonlarda genelde buralar açık olur. Bakmak da şimdi yani iğrençlik olur.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,147
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Heee. Pavyon, bara niye gideceksin? Süt içmeye mi? Oturmaya mı? Hem Kur'an-ı Kerimde kapatılması gereken yerler var ve barda, pavyonlarda genelde buralar açık olur. Bakmak da şimdi yani iğrençlik olur.
1 kelime anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,568
Üyeler
161,721
Son üye