emelcan24x1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- emel canan
işlem geçmişine baktım oyun ve epin sitelerinden yüklü miktarda alışveriş ve indirim almışlar sordum yaptıkları açıklama bazı sitelerde sanal kart indirim sağlıyormuş yüklü miktarda alışverişlerde sonrada bunları oyun sitelerinde kendileri satıyormuş dedim neden kendi kartınızı kullanmıyorsunuz her hesabın 1 indiim limiti varmış
yok zaten hesabı kiralayalı 2 hafta geçti kafama takıldı tekrar kiralamak istiyorum dedim bir araştırayım
yok zaten hesabı kiralayalı 2 hafta geçti kafama takıldı tekrar kiralamak istiyorum dedim bir araştırayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemlerini bitirdiklerinde paparaya sizi şikayet ediyorlar ceza almanız için 1 hafta içinde 22k ceza gelirse hiç şaşırmam
İşlemlerini bitirdiklerinde paparaya sizi şikayet ediyorlar ceza almanız için 1 hafta içinde 22k ceza gelirse hiç şaşırmam
oyun item ve epin sitelerinden yüklü miktarda indirimli alışveriş yapmışlar canlı desteğe sorduğumda bazı sitelerde yeni üye olanların alışverişlerinde indirim sağlanıyormuş onun içi hesapları kiralıyorlarmışO hesapta ne yaptılar birde hesap detaylarına bak bakalım …
Son düzenleme: