kedi seviyorum
80+
30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?
Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?
Hocam bence buradan tavsiye alma bu konuda, En güvenli yatırım Altın ama hızlı katlamak istiyorsan riske girmen lazım.30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?
nelere yatırım yapabilirim?Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)
Altın dolar Euro vb.nelere yatırım yapabilirim?
Altın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)
Hisse denedim yapamadım demiş ? Anlaması için hem para kaybetmesi hemde uzman destek alması lazımAltın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bist100 endeksli hisselerden toplamaya çalış , sepet yap kendine.Büyük şirketlerin hisseleri kolay kolay taban yapmaz.
Kuran'da mı yazıyor bunların helal olduğu?Eğer müslüman isen helal olan bunlar var hani
Kardeşim bilmiyorsun sanırım kumarın haram olduğunu?Kuran'da mı yazıyor bunların helal olduğu?