Neler Yeni

Paramı nasıl katlayabilirim?

30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?

NightWish2434

80+ Silver
30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?
Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)

The Semih

80+ Gold
Hocam bence buradan tavsiye alma bu konuda, En güvenli yatırım Altın ama hızlı katlamak istiyorsan riske girmen lazım.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bonanza.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)
Altın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bist100 endeksli hisselerden toplamaya çalış , sepet yap kendine.Büyük şirketlerin hisseleri kolay kolay taban yapmaz.

NightWish2434

80+ Silver
Altın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bist100 endeksli hisselerden toplamaya çalış , sepet yap kendine.Büyük şirketlerin hisseleri kolay kolay taban yapmaz.
Hisse denedim yapamadım demiş ? Anlaması için hem para kaybetmesi hemde uzman destek alması lazım

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Top Bottom