paraya gerek yok twitterdan yusuf kıraça yaz düzgüncepara ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
tam olarak ne yazayım peki 11.7k takipçisi olan hesap orjinal hesabımı?paraya gerek yok twitterdan yusuf kıraça yaz düzgünce
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim eve vdsl i o getirdi
türk telekomdan ayrıldı diyorlar ama yusuf kıraçaparaya gerek yok twitterdan yusuf kıraça yaz düzgünce
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim eve vdsl i o getirdi
pekçok ISS'in ceosuna mail attım twitterdan etiketleyip yazdım hatta TURKNET ceosu mailime dönüş bile yaptı ilgileneceğiz diye ancak parasıyla dahi olsa hiçbir ISS yanaşmadı. Benim sokağımın hemen yanında bilinen özel bir hastahane var onun yüzü suyu hatrına 4 - 5 yıl önce fiber geldi mahalleye ama bakır kablo. İlk geldiğinde max 71 MBPS gördüğüm hızım şuan 60'lara kadar düştü hız testinde 50 - 55'leri görünce şükreder haldeyim o derece. Arka sokağımıza kadar Superonline 1000 MBPS geldi ama bizim sokağa gelmiyor adamlar kaldı öylepara ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
Kablonet bunun bana tam tersi olduğunu söylemiştiVDSL fibere nazaran ucuz değil, fiber en ucuzu. Fiber kablonun maliyeti çok daha düşük.
anladım teşekkür ederim.VDSL fibere nazaran ucuz değil, fiber en ucuzu. Fiber kablonun maliyeti çok daha düşük.
valla keşke bende 50mb int alabilsem ama oda yok maalesefpekçok ISS'in ceosuna mail attım twitterdan etiketleyip yazdım hatta TURKNET ceosu mailime dönüş bile yaptı ilgileneceğiz diye ancak parasıyla dahi olsa hiçbir ISS yanaşmadı. Benim sokağımın hemen yanında bilinen özel bir hastahane var onun yüzü suyu hatrına 4 - 5 yıl önce fiber geldi mahalleye ama bakır kablo. İlk geldiğinde max 71 MBPS gördüğüm hızım şuan 60'lara kadar düştü hız testinde 50 - 55'leri görünce şükreder haldeyim o derece. Arka sokağımıza kadar Superonline 1000 MBPS geldi ama bizim sokağa gelmiyor adamlar kaldı öyle
Sallamış, fiber kablolar yok fiyat. Diğerinde bakır kablo var çook daha pahalı.Kablonet bunun bana tam tersi olduğunu söylemişti
Yok işte fibar kabloları narin ve özel kablolarmış içinde mühendislik içeren ayna yapısında yansıtma yapan özel madde varmış cart varmış curt varmış yok işte saha yükseltici osu busu daha maaliyetliymiş ki ben bunu 3-4 sene önce ailem için görüşmüştüm il müdürü ile.Sallamış, fiber kablolar yok fiyat. Diğerinde bakır kablo var çook daha pahalı.