Neler Yeni

Yardım Parayla altyapı gelirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
para ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Okçu
para ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
paraya gerek yok twitterdan yusuf kıraça yaz düzgünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim eve vdsl i o getirdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tam olarak ne yazayım peki 11.7k takipçisi olan hesap orjinal hesabımı?

türk telekomdan ayrıldı diyorlar ama yusuf kıraça

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,054
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
VDSL fibere nazaran ucuz değil, fiber en ucuzu. Fiber kablonun maliyeti çok daha düşük.

hsynnml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin
pekçok ISS'in ceosuna mail attım twitterdan etiketleyip yazdım hatta TURKNET ceosu mailime dönüş bile yaptı ilgileneceğiz diye ancak parasıyla dahi olsa hiçbir ISS yanaşmadı. Benim sokağımın hemen yanında bilinen özel bir hastahane var onun yüzü suyu hatrına 4 - 5 yıl önce fiber geldi mahalleye ama bakır kablo. İlk geldiğinde max 71 MBPS gördüğüm hızım şuan 60'lara kadar düştü hız testinde 50 - 55'leri görünce şükreder haldeyim o derece. Arka sokağımıza kadar Superonline 1000 MBPS geldi ama bizim sokağa gelmiyor adamlar kaldı öyle :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VDSL fibere nazaran ucuz değil, fiber en ucuzu. Fiber kablonun maliyeti çok daha düşük.
anladım teşekkür ederim.

pekçok ISS'in ceosuna mail attım twitterdan etiketleyip yazdım hatta TURKNET ceosu mailime dönüş bile yaptı ilgileneceğiz diye ancak parasıyla dahi olsa hiçbir ISS yanaşmadı. Benim sokağımın hemen yanında bilinen özel bir hastahane var onun yüzü suyu hatrına 4 - 5 yıl önce fiber geldi mahalleye ama bakır kablo. İlk geldiğinde max 71 MBPS gördüğüm hızım şuan 60'lara kadar düştü hız testinde 50 - 55'leri görünce şükreder haldeyim o derece. Arka sokağımıza kadar Superonline 1000 MBPS geldi ama bizim sokağa gelmiyor adamlar kaldı öyle :)
valla keşke bende 50mb int alabilsem ama oda yok maalesef :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,054
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Farex

80+ Silver
Sallamış, fiber kablolar yok fiyat. Diğerinde bakır kablo var çook daha pahalı.
Yok işte fibar kabloları narin ve özel kablolarmış içinde mühendislik içeren ayna yapısında yansıtma yapan özel madde varmış cart varmış curt varmış yok işte saha yükseltici osu busu daha maaliyetliymiş ki ben bunu 3-4 sene önce ailem için görüşmüştüm il müdürü ile.

Top Bottom