TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
soru başlıkta kendim yapmaya cesaret edemiyorum nerede yaptırabilirim daha 1-2 eksiğim var ama aklıma takıldı bu
kardeşim 16gb fazla olmuş 8 ini aldık fdsfdsdsBilgisayarcıya yaptırabilirsin.
mahalle bilgisayarcısına pek güvenim yok tanıdığımda yokBilgisayarcıya yaptırabilirsin.
4 neyine yetmiyor torrentten indirirsin kalanınıkardeşim 16gb fazla olmuş 8 ini aldık fdsfdsds
kablolama vs zorlamaz mı beni ayrıca bios update vsde varcesaret edip toplamazsan bir şeyler öğrenemezsin. tecrübe et. merak etme kompleks bir şey yok. youtube'da bir sürü video var bunlarla alakalı. zorlanırsan ki sanmıyorum zorlanacağını buraya konu açabilirsin yine yardım ederiz ama ben kendinizin toplaması taraftarıyım.
öyle biri yokbence tanıdık ve herhangi güvendiğin birine toplatabilirsin.
özellikle işlemci çok zor geliyor hadi ram ekran kartı neysedeHangi parçalar buraya sorabilirsin resim atarak yada videolara bakcan
İşlemci zor değil ki youtube de bununla ilgili örnekleri varöyle biri yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
özellikle işlemci çok zor geliyor hadi ram ekran kartı neysede
zorlamaz. bize fotoğraf atarsan hangi kabloyu nereye takman gerektiğini ve kasanın kalan kablolamasını nasıl yapman gerektiğini sana tarif ederiz. bios update de kod falan yazmıyoruz hocam dosyayı indirip biostan 3-5 şeye tklayıp başlatıyoruz, otomatik yüklüyorkablolama vs zorlamaz mı beni ayrıca bios update vsde var