Neler Yeni

Parmakta Dolama, (Paronişi) Hakkında

cornlov

80+ Bronze
Sol elimde orta parmağımda tırnağımın yanında bir şişlik oldu, ve hafiften içinde iltihap var. Doktora gittim bana "Furacin %0.2" Merhemi yazmış. Bu kremi biraz araştırdığımda neredeyse hiç olumlu yorum bulamadım. Daha önce bu rahatsızlığı yaşayan birisi veya sağlıkçı vs birisi varsa fikir verirse çok sevinirim (soğan suyu lokum şu bu vs yazmayın lütfen)

Not:Konudaki mesajlar rahatsızlık için öneri niteliği taşımamakla birlikte bir sorununuz varsa öncelikle en yakın sağlık kuruluşuna gidiniz.

Hanaz

80+ Gold
Sol elimde orta parmağımda tırnağımın yanında bir şişlik oldu, ve hafiften içinde iltihap var. Doktora gittim bana "Furacin %0.2" Merhemi yazmış. Bu kremi biraz araştırdığımda neredeyse hiç olumlu yorum bulamadım. Daha önce bu rahatsızlığı yaşayan birisi veya sağlıkçı vs birisi varsa fikir verirse çok sevinirim (soğan suyu lokum şu bu vs yazmayın lütfen)

Not:Konudaki mesajlar rahatsızlık için öneri niteliği taşımamakla birlikte bir sorununuz varsa öncelikle en yakın sağlık kuruluşuna gidiniz.
Bu tırnağın kenarındaki iltihap gibimi hani küçükken tükenmez kalem sürünce olan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

ben önemsemedim tırnağım düştü 5 ay uğraştım zor kurtuldum

cornlov

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendeki iltihap biraz daha küçük
Temsili görsel
IMG_20240412_230931.jpg

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Sürekli elimi bir yere vurduğum için bana da çok oluyor bu tabi böyle iltihaplı değil kırmızı şişkinlik oluyor. Bol bol yıkayınca fazla sürmüyor geçmesi birde iltihap toplarsa yumurta zarı doluyordum daha hızlı iyileşiyordu.
İlaç işinden bende iyice soğudum o yüzden farklı tedavileri abartmadan deniyorum. Yumurta zarı işi etkili oldu bende ama insan bedeni herkes de farklı o yüzden sende işe yarar mı denemeden bilemezsin.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
antibiyotikli krem yazmış. kullan eğer işe yaramazsa farklı bir krem yazabilir. kötü bir etkisi olmaz

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş

hocam geçmiş olsun bende bir kere daha çıkmıştı onda hastane de direkt temizlemişlerdi bu sefer sağlık ocağına gittim burada onu yapamıyoruz dedi furacin kremi verdi faydası oldu mu zongluyor hastane de sıra yok

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam bunun sebebi ne? Öyle durduk yere mi oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom