Passolig'in kaldırılması

tinybob87

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben passolig alicaktim fakat passoligin artik kaldirildigini gordum ve artik nereden bilet alinacagi da hicbir yerde yazmiyordu bundan sonra maclara nasil girilecek veya passoligle de hala giriliyor mu yani sadece ekstra seçeneklerde mi eklendi passoligle hala giriliyor mu ?

Merhaba ben passolig alicaktim fakat passoligin artik kaldirildigini gordum ve artik nereden bilet alinacagi da hicbir yerde yazmiyordu bundan sonra maclara nasil girilecek veya passoligle de hala giriliyor mu yani sadece ekstra seçeneklerde mi eklendi passoligle hala giriliyor mu ?
Daha belli değil galiba. Biletix gibi bir kuruluşla da anlaşılabilir veya yeni site olur ama artık kartlı abonelik olmayacak.

Daha belli değil galiba. Biletix gibi bir kuruluşla da anlaşılabilir veya yeni site olur ama artık kartlı abonelik olmayacak.
peki mesela pazar gunu oynanan maca insanlar nasil girdi ? ve passoligle hala giriliyor mu yoksa tamamen mi kaldirildi

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Daha kaldırılmadı gelecek sezondan itibaren kulüpler kendi karar verecek bu sezon bitene kadar passo devam

Herhalde takımlar kendi istediğiyle anlaşacak mesela fb bjk biletix ag ts passolig gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri