Neler Yeni

Pazar Günü Akşamı Boşluğa Düşüyorum

hpxtech

80+
Pazar günü akşamı gerçekten kötü oluyorum aile şeyi okul şeyi sınıftakiler yüzünden iyice bunaldım psikolojim bozuldu hayattan bıkmış gibi oluyorum bide o gün sıkıcı dersler varsa iyice hevesim kaçıyor napıcam lütfen tavsiye verin

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Pazar günü akşamı gerçekten kötü oluyorum aile şeyi okul şeyi sınıftakiler yüzünden iyice bunaldım psikolojim bozuldu hayattan bıkmış gibi oluyorum bide o gün sıkıcı dersler varsa iyice hevesim kaçıyor napıcam lütfen tavsiye verin
İleride böyle dertlerim olsa keşke diyeceğini düşünebilirsin. Çünkü öyle olacak. Anın tadını çıkar kasma kendini.

hpxtech

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İleride böyle dertlerim olsa keşke diyeceğini düşünebilirsin. Çünkü öyle olacak. Anın tadını çıkar kasma kendini.
Ya her gün 7 saat sevmediğim insanlar var, sınıfta sıkıntı yaşıyorum ve okula kalkamıyorum neden özleyeyim ki?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,685
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
ben pazar akşamı değil her gün her an boşluğa düşüyorum kardeşim benim. etrafındaki insanları unut ve kendine yatırım yap. benim gibi vaktini böyle boş boş forumlarda kaybetme.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Ya her gün 7 saat sevmediğim insanlar var, sınıfta sıkıntı yaşıyorum ve okula kalkamıyorum neden özleyeyim ki?
Özleyip özlememen meselesi değil bu. Benim sana demek istediğim böyle boş bir şeyi umursamaman gerektiği. Muhtemelen yaşı küçük bir kardeşimsin. Amacın okulda kendini geliştirmek derslerinde başarılı olmak olsun. İlla kafa dengi arkadaş bulucan diye bir kural yok sen kendini geliştirmeye odaklan. Odaklan ki ileride mutlu olabilesin.

Liseye geçince hem ders saati artıyor hem dersler zorlaşıyor en güzel zamanlarını yaşıyorsun şuan

hpxtech

80+
Liseye geçince hem ders saati artıyor hem dersler zorlaşıyor en güzel zamanlarını yaşıyorsun şuan
Kafa dengi birisi olsun mutlu giderim okula
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özleyip özlememen meselesi değil bu. Benim sana demek istediğim böyle boş bir şeyi umursamaman gerektiği. Muhtemelen yaşı küçük bir kardeşimsin. Amacın okulda kendini geliştirmek derslerinde başarılı olmak olsun. İlla kafa dengi arkadaş bulucan diye bir kural yok sen kendini geliştirmeye odaklan. Odaklan ki ileride mutlu olabilesin.
Çok sıkılıyorum ama her gün okulda mesela teneffüslerde yapacak birşeyim yok

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Kafa dengi birisi olsun mutlu giderim okula
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sıkılıyorum ama her gün
Bütün çevren okul olmasın dışarı çık arkadaş edinmeyi dene. Kendine bi hobi edin enstürman çalmak ve ya spor yapmak gibi.

hpxtech

80+
Bütün çevren okul olmasın dışarı çık arkadaş edinmeyi dene. Kendine bi hobi edin enstürman çalmak ve ya spor yapmak gibi.
Aileme spor'a gidiyim diyorum şimdi olmaz diyor ve dışarı çıkıp nerde arkadaş bulacağım

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Aileme spor'a gidiyim diyorum şimdi olmaz diyor ve dışarı çıkıp nerde arkadaş bulacağım
Yani bulunduğun ildeki halk eğitim merkezleri ve ya kütüphaneler gibi yerlere gidebilirsin. Artık bilemiyorum kardeşim.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
allah başka dert vermesin ben de dün gece 1 bucuk milyon borcumu nasıl öderim diye düsünüyorum kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey
Top Bottom