Neler Yeni

Pc açıkken microsoft oturum açma ekranına atıyor❗❗❗

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
dostlar selamlar uzun süredir bu sorundan müzdaripim. ne yaptıysam sorun çözülmedi. tek format atmadım onun sebebei de 2 tr veri olmasından ötürü. sorun kısaca şöyle. pc ilk açıldığında değil de 2-3 saat sonra kitleniyor. nasıl kitleniyor örneğin uygulama açıksa o uygulama üzerinden herhangi bir tıklama yönlendirme yapamıyorum. klavyeden tuşa basarsam eğer beni google crome' dan microsoft hesaını açmaya yönlendiriyor. girmeye çalışsam bile klavyeye her basışımda yeni birr sekme açılıyor. reset atınca pcye onarım ekranı açılıyor. taratsam da onarılamadı uyarısı veriyor. bu arada one drvie exe bulunamadı uyarısı da sık sık karşıma çııyor.
kaspersky var pc de orjinal sürüm tam tarama yapıyorum herrhangi bir virüs de bulunmuyor.
bu sorun olmaya başladığında. internet üzerinde office 365 hesaplarından birini almıştım word excel gibi yazılımları kullanmak için. ondan olabilir mi dicem ama revounsteller'den tam kaldrıma yapıp office 365' ait ne varsa sildim. lakin ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü resmi siteden indirdim sadece hesap kiralıktı.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yusuf Yılmaz
Ne yazık ki virüs olabilir malwarebytes indirip tarat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü format atman gerekebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR